nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.480
- Поени од реакции
- 3.292
Не не, мислам на следење на калориски внес и такви ствари.Брат,здрава храна е здрава храна,неможат они топла вода да измислат...
Не не, мислам на следење на калориски внес и такви ствари.Брат,здрава храна е здрава храна,неможат они топла вода да измислат...
349 мисламЗнае некој колку ВКУПНО стомачни прават од клипов ?
349 мисламЗнае некој колку ВКУПНО стомачни прават од клипов ?
Штета што не го пратиш нутри планот и што неможеш да ја довршишТака е 349, на крај Тони кажува, више на памет го научив
Иначе ја поради некои обврски ќе морам да ја прекинам програмава, а од понеделник нема ни на форумов да можам да се уклучувам.
Стигнав до (не цела) 6-та недела, накачив само 3 кила, што уствари и не е лошо со оглед на тоа дека не ја следам нивната исхрана, а најголем напредок за овие 6 недели видов во флексибилност, нозе и кондиција. Коа почнав PlyoX не можев ни до пола да издржам, сеа без проблем до крај издржувам со скоро ист интензитет како нив. Скокав јога и кенпо, ама доста сум задоволен од програмава и од септември здравје по втор пат ќе ја почнам со сите вежби како што е ред (плус whey).
Aко сакате и слики ќе стаам, ама мислам дека нема разлика, ептен нешто минимално, изглеа тие 3 кила све у нозе ми отишле
Ни јас не го пратам...ама ти кажував како се хранам..Штета што не го пратиш нутри планот и што неможеш да ја довршиш
A од каде да го најдам тој нутри планот? Јас ова што симнав има 12 вежби само. Распоредот ми го даде ти, ваљда само уште нутри планот фали. ПоздравШтета што не го пратиш нутри планот и што неможеш да ја довршиш
A од каде да го најдам тој нутри планот? Јас ова што симнав има 12 вежби само. Распоредот ми го даде ти, ваљда само уште нутри планот фали. Поздрав[/quote
Го има на торрент, пиши P90X all documents, или само P90X nutrition plan
Грб.рамења,трицепс...Знае некој да објасни за што служат Dive Bomber Push Ups фала!
Знае некој да објасни за што служат Dive Bomber Push Ups фала!
Грешка. Рамења, трицепс гради, по тој редослед.Грб.рамења,трицепс...
Па добро да,ради тоа ставив ....Грешка. Рамења, трицепс гради, по тој редослед.
Грбните мускули служат за влечење, со вежбава буткаш, можда задно раме фаќа малце, али грб јокПа добро да,ради тоа ставив ....
фаќа малце и грб,али не толку...