Се надевам дека сум предомислил некого во последен моментНекако мислам дека вечер Јунајтед нема да тепаат.
Имаат 8 бода предност а на Виган им требаат поени.
Интер 1 како планина, пошто мора да се догрепчиме до 3 место, а и формата ни е во нагорна линија, посебно играта ни е крената со страмачиони, се игра на гол повеќе со отворен фудбал 4-3-3 формација.
3+ е исто добра опција со оглед на тоа дека во последните 2 кола примивме 6 гола а дадовме 7.
Ја ќе ја комбинирам, 1 и 3+, ем навивачки boost ќе фанат од мене )
Малце шшшшшшт другпат, и коментари за типови на таа шо ти уплаќа у спортлајф да и кажуеш, а не на темава да тролаш!Мислам муабетов се зафркаваш или .. кој интер бе какво 3то место .. ке си почекаат оваа година ко јувентус лани шо си почека годинава ништо од интер .. 1 играч ги кошташе ова шо ги снајде ! златен ето .
--- надополнето: 11 април 2012 во 11:53 ---
Добро добро се истаја со пеналот ..али за во лига на шампиони немаат шанси другар.. т.е ке видиме дали и европа лига ке играат..Малце шшшшшшт другпат, и коментари за типови на таа шо ти уплаќа у спортлајф да и кажуеш, а не на темава да тролаш!
Е шо си ги вратија, се излезе пак освен Манчестер, мада и него доста го играја како и мене а си имав Интер 1&3+, Арсенал 2&3+, Рома ГГ3+, Реал кај да е еве че влези 2&3+...уште си излегоа Андерлехт, Валенсија, Монпеље, Јуве...шо сакате појче?Денес кладилнициве си ги вратија парите од вчера
Фиорентина mojt nekoj da mi kazit zs mu go ponistija golotДеп.Кито momentalno 2-0 90min
за утре
Арсенал Т22+ 1,6
Фиорентина 1 1,75
Леверкузен 1 1,45 може и 1&3+
Ова мислам нема кај да бега и како тикет и како сингл
ЗАКАЖВАМЕ УТРЕ СВАДБАМонпеље срцки..ви реков чиста двојак е нема бегање..ајде уште Мадрид и прајме свадба