Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.254
Поени од реакции
14.559
[quote="Hm_Hm, post: 4879570, member: 43196"]
Нели ти реков друже најкритична утакмица на Милан им е со Фиренца!
Не беше натпреварот најкритичен, Милан го заеба!!! Пишав дека сомнителна ситуација ке се суди в корист на Милан, така добија пенал, имаа водство, но заебаа.

Не беше проблем Фиоренитна, туку како играчите на Милан си ја сватија задачата.

Самите си го загорчија живтот, но од една страна и добро е што ова се случи седум кола пред крај, а не три, на пример... Тогаш потешко би било да се очекува повторно да се вратат на врвот. Но и вака е тешко, како што е тешко веќе да се прогнозира на кој натпревар која екипа може да киксне...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Заморот си го стори своето со Фиорентина, Мексес дебелион газон не можеше да го мрди.
А да не ни судеа пенал на нас, како што ќе течеше времето така Фиорентина ќе се затвараше се поќе и поќе, ќе завршеше 0-0 по мое мислење зошто Милан некако немаше сила за да напаѓа притив 9мина во одбрана, а вака со пеналот се или ништо си рекоја..
Било поминало, но после серијата киксови, ги жалам Киево.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Било поминало, но после серијата киксови, ги жалам Киево.
немој да ги жалиш..едноставно е..земај целосниот капитал што го имаш и турија 2-јка во секоја кладилница во градот што постои да си добиеш некој кеш..вакви прилики ретки се за обложувачите...па и ако дадат коефициент 1.6 па па па...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Гочето се напиздел на Римјани... :icon_lol:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Да бе да, тоа на Маури беше ремек дело, голиште на коло а и на сезона може да е, инаку Гоче кон Лотито го упати поздравот и кон оноа албиноно Таре претпоставувам, незнам што се пуваат навивачиве на Лацио кога и они го мрзат Лотито.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Дека со финта беше голот затоа... :eek:

Според мене, на Lamela е боље, страшно ефе :cuc:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Аман бе од овие лациаливе ни гол на колото не можам да си прославам:D .. али ипак кога би бил признат голот на Освалдо, немаше да му има рамен во Италија, а ќе конкурираше и за гол на годината во Европа ;)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Еве ја бре :D

Ај па вечер сите навиваме за Киево :P

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Горилаз ми е премногу опседнат со Интер, повеке за Интер коментира него ли за кој било друг тим.

Те молам не навлагај во заклучоци туку бар по тоа јас што можам да го приметам само Интер му е во главата :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Горилаз ми е премногу опседнат со Интер, повеке за Интер коментира него ли за кој било друг тим.

Те молам не навлагај во заклучоци туку бар по тоа јас што можам да го приметам само Интер му е во главата :)
Сезоната е таква шо да праам, не сум ја крив... после 6 години пак да се радуваш на успесите на тимот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom