Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој прати серија А знае не е местена но за очекување е да не се замараат тие што не им требаат бодови ќе искомпензираат летово :)

Ova e za tema Primera Division :)

Знам, но ме интересираше одговорот од они кои беа оштетени пред повеќе од еден месец.
Тие тогаш напнаа дека Јувентус играле со судии, дека судиите им помагале, бал бла бла.

Добро бе што е со овој Пелисие, увек го полни Јуве, тука ми утка од едно метро :mad:

Знам, но ме интересираше одговорот од они кои беа оштетени пред повеќе од еден месец.
Тие тогаш напнаа дека Јувентус играле со судии, дека судиите им помагале, бал бла бла.
Oва ако го споредуеш со ситуација од пола метар каде и Буфон беше влезен у гол со пола тело ондак ... шта речи. :icon_lol:

Тешко дека ќе начекаш таква сиутација од некое друго првенство. :D

можеби не сме навремено информирани - Не мора да се признае гол ако не падне топката на земја внатре во голот :pos: новото правило на УЕФА
--- надополнето: 10 април 2012 во 22:08 ---
како да нападнат посериозно Киево кога Милан имаат човекојадци во своите редови (Гатузо) :pos:

Добро бе јувенташи зошто рикате и плачете цело време, пред утакмица, за време на утакмица и кога ќе заврши јас незнам кој ќе ве слуша кога ќе почнете да рикате :D

Изведува Киево корнер, прават позиција за добра акција, и еден од нивниве земал врзува копачка на на средината од шеснаесетникот :tapp:
--- надополнето: 10 април 2012 во 22:26 ---
Сигнаслизирал офсајд, ма немој да ме јебеш бреееееееееееееее :mad::mad::mad:

Добро бе јувенташи зошто рикате и плачете цело време, пред утакмица, за време на утакмица и кога ќе заврши јас незнам кој ќе ве слуша кога ќе почнете да рикате :D

за разлика од вас....... пристојни бевте после покерот од Лече,ама и тие фер слабо ремет ви манаа :pos:
--- надополнето: 10 април 2012 во 22:30 ---
Ел Шарави ќе бил играчиште......ако игра цела кариера во младинците......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom