4-3-2-1....Колку ми е МЕРАК што го сисна наполи (а ги играв наполи сингл бтв. . . )
ПоКАЛКУЛАНТСКА екипа нема .... срамота - резили ....игра со формација 3-4-3 а се брани и држи резултат .....кур да јадат .!
4-3-2-1....Колку ми е МЕРАК што го сисна наполи (а ги играв наполи сингл бтв. . . )
ПоКАЛКУЛАНТСКА екипа нема .... срамота - резили ....игра со формација 3-4-3 а се брани и држи резултат .....кур да јадат .!
што не мења дека калкулираа на Х .... цело второ полувреме си подаваа ко пички ...залагање 04-3-2-1....
време му е на момакот да се проба во голем клуб со шампионски амбиции секоја година - дали е достоен за такво нешто,тоа останува прашање.....нешто слично како “случајот Горан Пандев“Ги глеам Кавани и Хамшик и се мислам дали се истиве ланските што ја мочаа Сериа А. Сега и Де Лаурентис и Хамшик може од курот да си јадат за летоска, ни овој ќе може да си ја врати формата и да чека јак трансфер, ни овој ќе му извади некоја пара.
Летоска беше идеална шанса за двете страни да се офајдат (добро немаше баш да се офајдат пошто Милан нудеше купони ваљда) ама во догледно време нема да видат бел ден заедно.
Интер има боље екипа и од лацио и наполи па зафркна работа сезонава и изгубија многу бодови...Па и Лацио догодина нема сигурно да биди подобар..па и реално Наполи има подобра екипа од Лацио само што премногу се фокусираа на ЛШ и изгубија многу бодови во Сериа А и сигурен сум дека подобро ќе ја престават Италија отколку овие комунистиве
Интер има боље екипа и од лацио и наполи па зафркна работа сезонава и изгубија многу бодови...
Па реално кажувам, ама тука има влијание и тренерот,формата,повредите,вољата и мотивот на играчите,среќата...Не отварај стари рани уште незалечени