Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер не очекувајте Киево да скине бодови на Милан, ќе ја наместат секогаш си го имаат на ти го дај ми го Милан и Киево... Заборавив да кажам дека според мене Милан-Фиорентина беше наместена ...

Вечер не очекувајте Киево да скине бодови на Милан, ќе ја наместат секогаш си го имаат на ти го дај ми го Милан и Киево... Заборавив да кажам дека според мене Милан-Фиорентина беше наместена ...

tin-foil-hat.jpg

Последните 10 дуели од Милан и Киево се со резултат од 10-0 како конечен исход. Кој и како сака нека гледа, ама Милан сигурно тепа. Без разлика што има 13 души кои не смеат или не можат да настапат вечер.

Kиево има две победи по ред а Милан нема победено последните две кола а плус Киево си има обезбедено за опстанок ниту се бори за европа ни ништо и не им требаат бодови.

Милан ако ги победи Киево дефинитивно е местена...ми се сфиѓа логикава на некои фанови од серија А :tapp:

Чекам да помине едно коло без да се споменат теории на заговор.
Дотогаш, темава ја читам вака:
00TheDudeLeg.gif

Озбилно со муабетите, досадни се веќе. Најсериозно. Добро што на твитер го следам момаков иначе немаше да знам ни една интересна работа за Серија А. Освен тоа дека е наместена лигата. :ROFLMAO:

Ви викам си го имаат на ти го дај ми го..Цел стадион се дере Милан Милан .... Чист гол поништен на Теро немаше офсајд...

Абе вие знаете што зборите нели гледате цело време киево напаѓа милан центар не може да пројде а викате местена била

Абе вие знаете што зборите нели гледате цело време киево напаѓа милан центар не може да пројде а викате местена била
Заслужи нерешено досега Киево :)
Што утнаа на крај :place:

Ова е судиска грешка или со судии играат(читај Гетафе)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom