- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Дајте голот на Маури да го видим![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте голот на Маури да го видим![]()
frustrirano tipce izgleda patis od lazio
Палермо мерда!!!!! Помило ми е кога кутриве ќе ги победиме отколку Милан или Интер. Какво местење со мердашиве, гази гиииииии!!!!!Иначе никој не спомна..не знам како не ја наместија Палермо со јувентус да не заврши 2-јка бидејќи на вилијам хил што го имам акаунтот само 700 милиони уплата имаше за двојка и се редеа милиончињата после киксот со Милан..ами на другите кладилници??..тешки милијарди се свртија на овој натпревар и не ја наместија за чудо..сега ќе чекаат Јувентус кога ќе игра со Рома и со Лацио погоден момент да ја наместат бидејќи не верувам дека до крајот се ќе победат..тешки пари се влезени во игра и Италјаниве ќе е доследат на традицијата со местените утакмици и со 1.4-1.5 коефициентите за натпреварот да заврши икс
![]()
Не бе , ама слични се , затоа го постирав тукаМе боли курот за Џердан Шаќири,искрено да ти кажам.![]()
znam znam se primetuvaНе си свесен колку патам од Лацио, од таа убер јака квалитетна со трилион титули шампионска екипа !!
Имам кошмари едноставно !!
Швајцарецот потпиша за Баерн Минхен .
Ист гол даде и Џердан Шаќири со Базел
Јас пак ќе си кажам, на нас се смеаа...
Само интераш може да напише вакво мислење.не минато време , туку вас уште ви се смеат зошто во сезона во која газите се пред себе сеуште се трагикомедија во движење.