Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Шаааампионии але але але !!!:vozbud: Едноставно везење повеќе не коментирам :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.642
Поени од реакции
17.523
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=89459

Amauri: "Favor the Juve? I do not care"

Фала му, ама ајде доста му беше стоење по аватари. Можи во ЈоЈо да смените тој 2 поени му скина.
Медиумите му ги извртија зоборовите ете што рече амаури

"Juve? Such is life. In Palermo spectacle guaranteed"

Tоа го рече за SKY па дури и рече дека Јувентус му е среќна прикаска во животот.

Амаури никогаш ама никогаш не не навреди ни кога му пцуеја, го вреѓаа,плукаа и што не на друга рака џовинко....

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Без гајле , не ви го туркаме рекордот. Никој не можи да е толку беден ко интер
Морам да те поправам, "рекордот" го држи Милан со 43 години пост, па Јуве со 20. :D
Инаку оваа година дефинитивно Јуве ја заслужува титулата бидејќи играат феноменално.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Џиџи е несовладан цирка 520 минути.
--- надополнето: 7 април 2012 во 20:43 ---
Морам да те поправам, "рекордот" го држи Милан со 43 години пост, па Јуве со 20. :D
Инаку оваа година дефинитивно Јуве ја заслужува титулата бидејќи играат феноменално.
За Јуве преброј си ги сезоните. За милан не ме боли увото.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Честитки за играчите и прикажаното, во прво полувреме катастрофални грешки на напаѓачите, Мирко и Ква Ква многу чисти шанси имаа не ги искористија, овој Кваљарела со интер промаши од 1 метро а сега ми дава гол од тешка позиција што ја првин се зачудив мислев топката отиде позади гол o_O Иначе да го пофалам Бонучи, бидејќи дечкото многу се подобри и посигурен е кога игра со Барзаљи и Киелини у одбрана односно во 3-5-2 формацијата, ептен страшно ја чита играта има и добри додавања и многу е интелигентен а сепак многу е млад и неискусен (само 2-3 сезони во сериа а) ... И за крај, ние сме тие сега што можеме да ја изгубиме титулата бидејќи СЕ Е ВО НАШИ РАЦЕ !

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Бонучи прераснува во столб на одбраната , последниве утакмици е најдобар , и посебно му одговара тактикава со 3ца позади...
А во глобала за Јуве немам зборови , како викаат децана “си газиме“ хахах :D

F

FuckYouAll

Гостин
Си газиме....:pos:

Kваљарела:love:

Вучинич морат малце на клупа да седнит, ептен голема мрза бил бе.:ROFLMAO:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Со години го чекавте моментот :D:pos:
среќа твоја што кога си почнал да навиваш твојот интер стигнал до титула.........

не гледав(работни обврски),битно 3те бода се освоени,качени на прво место и со нешто подобар распоред може успешно да се финишира со Конте на чело во некој сличен стил на Пеп Гвардиола........титулата е на повидок,поточно СЕ ЗАВИСИ од играчите дали сакаат титула да освојат или доса им се нивните милиончиња на сметките ;)

уф КваКва......играчов никако не смее да го напушти Јувентус,ако некој мора покрај Бориело,Вучко е вториот треба да го напушти тимов......Матри,КваКва,Дел Пиеро, ???? (се надевам на “крупна ѕверка“)

Бонучи плачи за вакцина - се прерадува момакот :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom