Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само да ви кажам да не се надевате дека Киево и Џенова ќе му скинат бодови на Милан.. Секогаш Киево и Милан го имаат на ти го дај ми го, а Џенова секогаш си го има со миланските екипи посебно со милан ради трансферите, ќе му ги дадат 3те бода на милан а ќе им земат летоска некој младинец или слично...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Само да ви кажам да не се надевате дека Киево и Џенова ќе му скинат бодови на Милан.. Секогаш Киево и Милан го имаат на ти го дај ми го, а Џенова секогаш си го има со миланските екипи посебно со милан ради трансферите, ќе му ги дадат 3те бода на милан а ќе им земат летоска некој младинец или слично...
Многу се поврзани со Џенова ама се надевам дека нема да успејат да ја наместат .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Ама затоа кога ќе отидат во Сиена... :sneaky:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Ама затоа кога ќе отидат во Сиена... :sneaky:
Абе Сајбер не ги знаеш овие екипи ко Сиена , Киево .. ако направаат 41 бод што значи сигурно не паѓаат , почнуваат да даваат бодови без везе... Ако игра Фер и Коректно во Артемио Франки Милан против Сиена ќе го јаде.. А со Џенова не чекајте ништо 3-0 и ЧАО .. Против Киево во Вторник , овие гледаам имаат 42 бода , ако играт и овие како што знаат на домашен терен се незгодни и Милан имало секогаш проблеми во Верона.

Јуве , по тешко ја гледам против Лацио , се бранат овие многу , играат на контра напади . Али мора физички да ги ебеме првото пол. за на второ да ги полниме . Против Чезена , Лече , Аталанта , нема да има киксови .
Мора да падне Рома на Јувентус Стадиум.. Само да немаме повреди или слични срања. Против Калјари ќе биде тешко , ќе зема некој денар Челино од Берлускони :D Али мечот ќе се игра во Триесте , таму ќе има најмногу навивачи на ЈУВЕ :)

Јас мислам дека нема да изгубиме до крајот на сезоната , али можно е да играме нерешено... Лацио-Калјари-

А исто така и Милан може да кикснува повторно .. ЗНАЧИ до крајот ќе биде НЕИЗВЕСНО

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Нема шанси Сиена да им ја пушти, има да игра за Јуве па што сака нека биде :icon_mrgr:
Киево ретко губи бодови на домашен терен против јаките екипи.
Ама Милан и се е можно, ќе сврти тој фосилот некој број па ќе прават пресврти како со Лече (3-0 полувреме, 3-4 крај :D).
Али сепак се надевам дека во среда ќе бидеме на +3.
Не се плашам од Лацио, нема шанси да се спротистават...
Мене ме плашат некои гостувања особено она кај Каљари :unsure:
Сепак се е во наши раце, ваква шанса не смее да се пропушти.
Плус Милан ќе изгуби од Интер :icon_lol:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Уф уф ама се добри математиките шо ги прајте. :D
Ај и од мене 21 поен до крај нема да фати ни Јуве ама ни Милан. Борбата ќе биди кој помалку ќе киксни.
Убавата работа е шо Милан се во мала криза а калчото има згуснат распоред.
Премногу клучни ќе бидат малите екипи до крај. Мислам дека римските екипи нема да ни се некој голем проблем (и покрај то шо се во отворена борба за еу), колку oвие шо се за испаѓање. Рачунајте дека крв паѓа кога треба да спасваат сезона. Е сега како шо гледам Чезена и Новара се скоро заклани па можи да е полесно со нив. Ама гнасни противници ќе бидат Лече, Џенова, Аталанта и Болоња (овие не се премногу зацапани ама ... биче жустро)
Лече ни гостува во последните мечој и тогаш ќе биди мноооогу лошо ако му зависат поени, а Аталанта ни гостуваат последно коло и се надевам дека дотогаш нема да имаат криза и ќе бидат на безбедно и нема да имаат потреба да играат.
Од друга страна гледам Џенова не се во завидна позиција, а сега дури се кршат резултатите му гостуваат на Милан, па мислам дека немаат многу простор за шиткање туку мора да си ги обработат поените. Слично важи и за Болоња макар шо се малку побезбедни.
Ако слуууучајно Новара влезат во некоја јаааака форма до крај и се изват од калта можи последно коло да чекаме да се вадат со Милан (или претпоследно со нас) али ова е веќе сај фај, оти многу се кал влезени.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Честито на првото место дечки, мило ми е за вас како фанови. Не паѓајте на ниски провокации од другиве (гледам и некои Интераши се избациле), нека не ви го расипуваат расположението.
Кога веќе Интер е надвор од трката, сеедно би ми било дали вие или Милан, ама сезонава повеќе "навивам" за вас од две причини:

1. Ибра конечно да прекине со традицијата од титули во домашно
2. Заслуживте, пак ќе кажам, како фанови, бидејќи доста тешки моменти поминавте со тимот во претходните години.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Уф уф ама се добри математиките шо ги прајте. :D
Ај и од мене 21 поен до крај нема да фати ни Јуве ама ни Милан. Борбата ќе биди кој помалку ќе киксни.
Убавата работа е шо Милан се во мала криза а калчото има згуснат распоред.
Премногу клучни ќе бидат малите екипи до крај. Мислам дека римските екипи нема да ни се некој голем проблем (и покрај то шо се во отворена борба за еу), колку oвие шо се за испаѓање. Рачунајте дека крв паѓа кога треба да спасваат сезона. Е сега како шо гледам Чезена и Новара се скоро заклани па можи да е полесно со нив. Ама гнасни противници ќе бидат Лече, Џенова, Аталанта и Болоња (овие не се премногу зацапани ама ... биче жустро)
Лече ни гостува во последните мечој и тогаш ќе биди мноооогу лошо ако му зависат поени, а Аталанта ни гостуваат последно коло и се надевам дека дотогаш нема да имаат криза и ќе бидат на безбедно и нема да имаат потреба да играат.
Од друга страна гледам Џенова не се во завидна позиција, а сега дури се кршат резултатите му гостуваат на Милан, па мислам дека немаат многу простор за шиткање туку мора да си ги обработат поените. Слично важи и за Болоња макар шо се малку побезбедни.
Ако слуууучајно Новара влезат во некоја јаааака форма до крај и се изват од калта можи последно коло да чекаме да се вадат со Милан (или претпоследно со нас) али ова е веќе сај фај, оти многу се кал влезени.
уште поубаво ако им фалат подови за опстанок на екипите против кој ке играме, пошто ке сакаат да победат и повеке ке напаѓаат(нема да се бранат со 10 играчи у шеснаесетник) и ке иммат повеке простор нашите напаѓачи за голови

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Осеќам дека најпродаван дрес на крајот од сезонава ќе има Марко Сторари

F

FuckYouAll

Гостин
Осеќам дека најпродаван дрес на крајот од сезонава ќе има Марко Сторари
Многу слабо ојт продажбатa на дресови, незнам зш, Барса имат продаденo повеќе дресови од Јуве, Милан и интер заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom