(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе ајде дајте асална вест за потпишан договор вака не ме вадете од памет со шпекулации и слично. Додека не најдете вест каде што пишува официјално бербатов во јунајтед само такви праќајте, а за тоа како и колкава ќе биде понудата не ме интересира. Пишете само конечно трансферпт направен.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Nedjelja, 31.08.2008.

Tottenham spreman platiti 25 milijuna eura za Aršavina!
U londonskom Tottenhamu ne miruju. Nakon realizacije transfera ruskog centarfora Romana Pavljučenka, podigli su ponudu i za Andreja Aršavina...

Za nogometaša ruskog Zenita iz Sankt Peterburga Tottenham je spreman platiti koliko treba. Tu je informaciju ruskom dnevniku Sport Expressu dao menadžer 27-godišnjega ofenzivnog veznjaka Denis Lahter.

U Expressu spominju cifru od 25 milijuna eura aludirajući da je ruska momčad snizila odštetni zahtjev, koji je ranije iznosio 30 milijuna. U Tottenhamu su pak ponudu značajno povisili, obzirom da su isprva Aršavina bili spremni platiti do 20 milijuna. Očito je da bi se dvije strane mogle naći na pola puta.

Krajnji rok za realizaciju transfera jest sutra (ponedjeljak) u ponoć.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе тоа со краен рок е доколку трансфер преговорите се во тек односно е прифатена понудата и се во разговори за деталите на трансферот плати и слично. Инаку понуда после полноќ денес вечер не смее да има.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Трансвер периодот завршува утре на полноќ. Така да утре потпишува Бербатов. :helou::wink:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
нека потпише денеска , кој ке чека до утре

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.602
Нии чекааме цело лето, не дојде, саа за 1 ден проблем ќе праваш.. :helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, да, веќе се навикнавме. 0 играчи земавме, респект за трансфер политиката ова лето!
Можда у 23:59 ќе потпише.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36

ке чекаме до утре до 12 ке видаме шо кее , а поарно е саа да зема пенкалото и да потпише :smir:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Леле бе луѓе дајте барајте новости не било кои сајтови. Си го стаив дресот на Манчестер со името на Бербатов на десктоп и ептен ми боде очи :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кој ќе дежура вечерва, дај да ставиме одговорен :pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај прекинете со мсн муабети, малце конструктивна дискусија не е на одмет... Ако седнам да ја чистам темава саглам на 50 страни треба да ја донесам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има право Фантом, пишете на темава ако има нешто новост, интересно нешто, постови "Ајде нека дојде Бербатов" ми се веќе досадни. Со секој нов пост се вадам од памет, мислам дека сме го зеле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom