Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.483
- Поени од реакции
- 5.578
Другар 3 години носат големи имиња, Љоренте е премија за насуправата најави големи имиња за в година,каков љоренте младичу шо имаш пиено од сабајле
Другар 3 години носат големи имиња, Љоренте е премија за насуправата најави големи имиња за в година,каков љоренте младичу шо имаш пиено од сабајле
Брат Љоренте е страшен играчуправата најави големи имиња за в година,каков љоренте младичу шо имаш пиено од сабајле
Абе остајго Модрич тој изгорен е за во Ман Јунајтед, туку со онај младиот Пирез Апелт да го спремиме, чиста земена за Пирло ке биди, потенцијал има невиденМодрич за Пирло ? или стално можиме Bouy да го унапредиме момчето е класа
-------------Buffon--------Licht---Barzagli--Chiellini--Balzaretti-------Marchisio/Marrone---Pirlo/Modric/Buoy----Vidal--------------Torres/Jovetic---Iguain---Vucinic/Gio---
"нашиот клуб" .. абе јас на јувенташ ли ти личам или мислиш сум изгубил кладба па носам аватар на ТотиКако во најдобрите триколорски денови пројдени во вашиот клуб
Јас гледав како најдобро решение ама кога би ме прашале Апелт,Bouy и Мароне се зверовиБрат Љоренте е страшен играч
Не љуфка од пред гол, баш таков ни треба да ги годи зицерите
Абе остајго Модрич тој изгорен е за во Ман Јунајтед, туку со онај младиот Пирез Апелт да го спремиме, чиста земена за Пирло ке биди, потенцијал има невиден
За Модрич 45 мил. ке барат, не се арни тие бегај маниги тамуЈас гледав како најдобро решение ама кога би ме прашале Апелт,Bouy и Мароне се зверови
Ако добро се сеќавам Апелт треба да е појќе на дефанзива фрлен. Као демек лани импресионирал со маркирањето на Роналдињо.Јас гледав како најдобро решение ама кога би ме прашале Апелт,Bouy и Мароне се зверови
Или местиш нешто ?"нашиот клуб" .. абе јас на јувенташ ли ти личам или мислиш сум изгубил кладба па носам аватар на Тоти
Денешниот трансфер пазар. Не да не се арни преглед им треба ако ме прашаш мене ПОЛИ > МОДРИЧ во потенцијал и се ама Мароне е тука до нив.За Модрич 45 мил. ке барат, не се арни тие бегај маниги таму
Не му даде да диши на Роналдињо лол. Bouy е сепак најдобар таму. Иначе ич ама ич не мие мило за Милан она е криминал не е фер ич не мие гајле колку пенали или што им свирнале ама онај 2 не беше пенал нека им враќат во Италија не во ЛШ ..Ако добро се сеќавам Апелт треба да е појќе на дефанзива фрлен. Као демек лани импресионирал со маркирањето на Роналдињо.
A да, А.Ц. Пенал губат од нивното најјако оружје
Te цитирам касно само да ти кажам да го препрочиташ неговто мислење пак што кажа,а ти ми викаш за натпреварот како играл тоа е друга тема.Абе албанесо греши ама и ти не треба така да збориш.. Убаво си рече дека ништо не видовме вчера од Де Чеље али треба и албанесо да сфати дека против него беше Маџо најдобриот десен бек во италија и затоа ништо не видовме вчера од него не беше на потребното ниво како претходните натпревари...
тешко друже,ако беше толку добар некој од барса или реал досега ќе го имаа во своите редови......инаку со обезбедувањето на место во ЛШ и нови милиончиња наводно Марота имал некои кецови в ракав,па да видиме летово.........Другар 3 години носат големи имиња, Љоренте е премија за нас
Брат ќути си трај си .. тој па @Џони на сите успеал да кажеИли местиш нешто ?
И јас го читав истото ....Брат ќути си трај си .. тој па @Џони на сите успеал да каже
мислам дека не ни смета оф топикот и онака можеме само да си гледаме ЛШ,без навивање и возбуда вие наредната година и се вараќате на ЛШ, а моја Рома
-Ај да не бидам скрос оф топик, ќе ви кажам дека читав некаде од некој си стручњак како оваа година тимовите од Италија повторно нема да бидат моќни во купување и нема да можат да им парираат на англиските клубови,заедно со Барса и Реал, така да Љоренте ви претставува полна капа доколку го земете, затоа не пукајте многу високо и не читајте многу шпекулации бидејќи ќе се разочарате и ќе ја пцуете управата на 1-ви Септември
Никој не им враќа, едноставно пливаат во води каде поголеми риби царуваатИначе ич ама ич не мие мило за Милан она е криминал не е фер ич не мие гајле колку пенали или што им свирнале ама онај 2 не беше пенал нека им враќат во Италија не во ЛШ ..
Никој не им враќа, едноставно пливаат во води каде поголеми риби царуваат