F
FuckYouAll
Гостин
Вучинич има 8 асистенции до сега, така да не е лош.
Сите утакмици сум ги изгледал сезонава така да добро знам кој како изиграл до сега Вучинич навлекува по 2-3 играчи и затоа не е често во ситуација да даде гол како што пишав погоре мора да имаме достојни замени за до година ако играл оваа сезона прв тим незначи дека ќе игра до година во кој ќе биде друга приказна со Лига на Шампиони и многу ротации кој Конте треба да биде подготвен да знае кој кога да го ротира !Подобро да не беше гол, отколку него да му го признаат. Уффф колку ме нервира копуков. Му го зема местото на ДЕЛ ПИЕРО, а врска нема од фудбал. Дошло копиле во голем клуб.
--- надополнето: 2 април 2012 во 23:11 ---
Овој дома да си го носиш, играјте заедно во маало. Само за таму го бива. Кои црни 90% ги најде бе? Па подобро овој на клупа, ма каква клупа ни за таму не е. Ти викам земи си го под рака и дома нека ти шета.
Незнаев колку се точно затоа пишав погоре дека учествува во головите постигнати од другите !Вучинич има 8 асистенции до сега, така да не е лош.
БуфонБуфон
Лихт-Касерес-Киелини-Коларов
Пирло-Видал-Маркизио
Џовинко-Љоренте-Вучинич
Лихт-Барзаљи-Киелини-КасересБуфон
Лихт-Касерес-Киелини-Коларов
Пирло-Видал-Маркизио
Lavezzi-Higuain-Вучинич
Да не си го потценуваме толку тимот,не сме многу далеку од Милан,разликата ја прави Ибра,во се друго сме боље,средината е онаа поради кои сме непоразени според мене,имаме најбољи средина у Сериа А,имаме најдобра одбрана во Европа,17 примена гола,Барса 20 и нешто и Реал околу 24 не ми текнува сеа,Баерн има 18 примени у боранија лига,и уште нешто, ова е треба најдобра одбрана на Јувентус на сите времиња,неверојатно што направи Конте за 8-9 месеци работа.Неверојатно ... навистина со ваков состав и сеуште се бориме за скудетото ... не знам за вас луѓе ама за мене Јуве ќе биде шампион и да заврши на второто место ... FORZA JUVEE !!!
Лихт-Барзаљи-Киелини-Касерес
Видал-Пирло-Маркизио
Суарез-Ван Перси-Вучиниќ
и после МиланПрегледај го приврзокот 41681
--- надополнето: 3 април 2012 во 16:50 ---