Фан Клуб: Јувентус

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.483
Поени од реакции
5.578
управата најави големи имиња за в година,каков љоренте младичу шо имаш пиено од сабајле :icon_mrgr:
Другар 3 години носат големи имиња, Љоренте е премија за нас ;)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Торес или Џеко според мене. Не се бунам ни за Ван Перси ама не ми се верва некако дека ќе дојди

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
управата најави големи имиња за в година,каков љоренте младичу шо имаш пиено од сабајле :icon_mrgr:
Брат Љоренте е страшен играч :)
Не љуфка од пред гол, баш таков ни треба да ги годи зицерите :icon_mrgr:

Модрич за Пирло ? или стално можиме Bouy да го унапредиме момчето е класа

-------------Buffon------​
--Licht---Barzagli--Chiellini--Balzaretti-​
------Marchisio/Marrone---Pirlo/Modric/Buoy----Vidal---​
-----------Torres/Jovetic---Iguain---Vucinic/Gio---​
Абе остајго Модрич тој изгорен е за во Ман Јунајтед, туку со онај младиот Пирез Апелт да го спремиме, чиста земена за Пирло ке биди, потенцијал има невиден :icon_mrgr:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Како во најдобрите триколорски денови пројдени во вашиот клуб :pipi:
"нашиот клуб" .. абе јас на јувенташ ли ти личам:D или мислиш сум изгубил кладба па носам аватар на Тоти :pos::pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.642
Поени од реакции
17.523
Брат Љоренте е страшен играч :)
Не љуфка од пред гол, баш таков ни треба да ги годи зицерите :icon_mrgr:

Абе остајго Модрич тој изгорен е за во Ман Јунајтед, туку со онај младиот Пирез Апелт да го спремиме, чиста земена за Пирло ке биди, потенцијал има невиден :icon_mrgr:
Јас гледав како најдобро решение ама кога би ме прашале Апелт,Bouy и Мароне се зверови

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас гледав како најдобро решение ама кога би ме прашале Апелт,Bouy и Мароне се зверови
Ако добро се сеќавам Апелт треба да е појќе на дефанзива фрлен. Као демек лани импресионирал со маркирањето на Роналдињо.

A да, А.Ц. Пенал губат од нивното најјако оружје

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.642
Поени од реакции
17.523
"нашиот клуб" .. абе јас на јувенташ ли ти личам:D или мислиш сум изгубил кладба па носам аватар на Тоти :pos::pos:
Или местиш нешто ?
--- надополнето: 3 април 2012 во 21:44 ---
За Модрич 45 мил. ке барат, не се арни тие бегај маниги таму :icon_lol:
Денешниот трансфер пазар. Не да не се арни преглед им треба ако ме прашаш мене ПОЛИ > МОДРИЧ во потенцијал и се ама Мароне е тука до нив.

Ако добро се сеќавам Апелт треба да е појќе на дефанзива фрлен. Као демек лани импресионирал со маркирањето на Роналдињо.

A да, А.Ц. Пенал губат од нивното најјако оружје
Не му даде да диши на Роналдињо лол. Bouy е сепак најдобар таму. Иначе ич ама ич не мие мило за Милан она е криминал не е фер ич не мие гајле колку пенали или што им свирнале ама онај 2 не беше пенал нека им враќат во Италија не во ЛШ ..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Абе албанесо греши ама и ти не треба така да збориш.. Убаво си рече дека ништо не видовме вчера од Де Чеље али треба и албанесо да сфати дека против него беше Маџо најдобриот десен бек во италија и затоа ништо не видовме вчера од него не беше на потребното ниво како претходните натпревари...
Te цитирам касно само да ти кажам да го препрочиташ неговто мислење пак што кажа,а ти ми викаш за натпреварот како играл тоа е друга тема.
Де Чеље ке стане најдобар бек во ЛШ следната година. :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Другар 3 години носат големи имиња, Љоренте е премија за нас ;)
тешко друже,ако беше толку добар некој од барса или реал досега ќе го имаа во своите редови......инаку со обезбедувањето на место во ЛШ и нови милиончиња наводно Марота имал некои кецови в ракав,па да видиме летово.........

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Или местиш нешто ?
Брат ќути си трај си:icon_lol: .. тој па @Џони на сите успеал да каже:D

мислам дека не ни смета оф топикот и онака можеме само да си гледаме ЛШ,без навивање и возбуда:D вие наредната година и се вараќате на ЛШ, а моја Рома:place:

-Ај да не бидам скрос оф топик, ќе ви кажам дека читав некаде од некој си стручњак како оваа година тимовите од Италија повторно нема да бидат моќни во купување и нема да можат да им парираат на англиските клубови,заедно со Барса и Реал, така да Љоренте ви претставува полна капа доколку го земете, затоа не пукајте многу високо и не читајте многу шпекулации бидејќи ќе се разочарате и ќе ја пцуете управата на 1-ви Септември :D:pos:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Дел Пиеро за другата година да си го задржиме другото лесна е. =)
Инаку Торес убаво ке ни се вклопи, имам некакво предчуство, ако си оди дефинитивно Красиќ, може да се направи нешто.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.642
Поени од реакции
17.523
Брат ќути си трај си:icon_lol: .. тој па @Џони на сите успеал да каже:D

мислам дека не ни смета оф топикот и онака можеме само да си гледаме ЛШ,без навивање и возбуда:D вие наредната година и се вараќате на ЛШ, а моја Рома:place:

-Ај да не бидам скрос оф топик, ќе ви кажам дека читав некаде од некој си стручњак како оваа година тимовите од Италија повторно нема да бидат моќни во купување и нема да можат да им парираат на англиските клубови,заедно со Барса и Реал, така да Љоренте ви претставува полна капа доколку го земете, затоа не пукајте многу високо и не читајте многу шпекулации бидејќи ќе се разочарате и ќе ја пцуете управата на 1-ви Септември :D:pos:
И јас го читав истото ....

Брат не е за Џони работата јас одамна бев регистриран читав се и не пишев и го прочитав то него вечер ке ти кажам која ке ја местиме ;P

Оти твојата Рома ? не вие далеку 3тото напротив само ние ке мора да ви скиниме 3 поени :)

С

сашенко

Гостин
Иначе ич ама ич не мие мило за Милан она е криминал не е фер ич не мие гајле колку пенали или што им свирнале ама онај 2 не беше пенал нека им враќат во Италија не во ЛШ ..
Никој не им враќа, едноставно пливаат во води каде поголеми риби царуваат

Kajgana Shop

На врв Bottom