Not funny. Not funny at all.Дечки сеа прочитав дека Daenery ќе умре кон средина на сезонава
Се заебавам.
Сериозно? Се зезнав, требаше двете по ред да ги гледам.Зошто толку рано излезе втората епизода? Веќе неколку часа се мислам дали да ја гледам
Пред некој час излезе и ја симнав. Уште се мислам дали да ја гледам. Од една страна ептен сакам да ја гледам. Од друга, ако ја гледам потоа ќе треба да чекам скоро две недели за трета епизода. What to do in 8 in the mornin'?Сериозно? Се зезнав, требаше двете по ред да ги гледам.
Не знам за тебе, ама јас до недела не би издржал да не ја пуштам.Пред некој час излезе и ја симнав. Уште се мислам дали да ја гледам. Од една страна ептен сакам да ја гледам. Од друга, ако ја гледам потоа ќе треба да чекам скоро две недели за трета епизода. What to do in 8 in the mornin'?
Очигледно и јас, затоа вака неспиен во 8.30 сабајле ќе морам да ја гледам.Не знам за тебе, ама јас до недела не би издржал да не ја пуштам.![]()
Зашто HBO ги става on-demand.Зошто толку рано излезе втората епизода? Веќе неколку часа се мислам дали да ја гледам
Пред некој час излезе и ја симнав. Уште се мислам дали да ја гледам. Од една страна ептен сакам да ја гледам. Од друга, ако ја гледам потоа ќе треба да чекам скоро две недели за трета епизода. What to do in 8 in the mornin'?
Има во книгите две теории за тоа.Официјално Мартин го нема одкриено тоа ни во книгите, иако по интернетов кружи една многу издржана теорија. Моментално за сите е ова мистерија и се надевам ќе дознаеме повеќе барем од серијава, пошто наредната книга кој знае кога и дали ќе излезе...
Док стигне да влезе во собата кај што спие кралот, три пути ќе ја убијат и од kингсгард и од другите стражари енд стаф...Инаку поодвратен лик од Џофри во серијата нема.
Како не и текне на Санса додека спијат еден нож да му зарие.
Таа жената шо ги палеше старите богови и старецот (овај знам дека некаде беше во прва сезона само не ми теквит шо како, за ова не ми теквит) шо сакаше да ја отрујет, која е таа и кој беше старецот?
Таа е црвена маѓесничка од слободните земји како и да ги викаја, тој е маѓесник кај Баратеон, иначе таа сака да му дај демек некој меч на светлината дрн дрн ама не и успева некако. После тоа немам прочитано шо че се дешава