(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
честито победа ѓаволи и да ни се множат.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
убое е бе..
Тамам е..
Ај честито победа на Јунајтед...да ни се множат..множат..множат.....
игра доволна за победа..противникот потполно неутрализиран...Флечер (дечкотот за мајтап) ..си обезбеди место за со Зенит..гол поништен...се на се правичен резултат на крај...иако и да беше изразен со појке голови немаше да биде незаслужено!
Тевез MVP на натпреварот според мене...
Ајде само да продолжиме вака...
Големата фешта се спрема за в петок !!!

Forever and Ever..... U N I T E D !!!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ајде за многу години:cug::cug::cug:

Абе чоек ова финале да не било???? леееј ај да беше финале ЛШ или некој друг куп. ЕЕЕ уште 36 кола има до крај. На следна победа што да правиме бе цело скопје огномет да има. Ај сеа 2 пати по ред освајаме плус лш титула имаме однесуј се како шампион не аирлија многу огдини и слично. За 36 кола ќе го викаме тоа

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ајде честитики и од мене. Се враќаме на победничките патеки (не дека сме излегле :pos:) али битна победа во секој случај. Според мене Евра играчиште на натпреварот. Изгина по левата страна а и асистираше за голот.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Море Тевез беше ухххххх
Андерсон пит-булот кога ќе им го пуштиме сега на Ливерпул и Челзи, има покољ да му направи.
Се враќаат за тој натпревар и Нани, Керик, Гигс, Харгривс, Парк, а се надевам и новото засилување Дими:pipi:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
А бе кога ке видиш сите одиграа колку што треба и тоа е добро. Направивме неколку шанси реализиравме една. На противникот не му дозволивме да се приближи до гол а да не зборуваме за повеќе и тоа е. Едвај ги чекам сега овие дербиња мора да ги сомелеме да им покажеме дека нетреба да се надеваат и оваа година на 1-вото место. А за од 2-ро натаму нека се тепаат:pos2::pos2:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Море ме зачуди Мулан, Тевез де. Мислам дека никогаш не изиграл волку добро. Иако натпреваров не беа нешто многу јаки Манчестер и премногу подаваа мислам дека повторно ќе земат титула. Едноставно нели им нема рамни :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Море ме зачуди Мулан, Тевез де. Мислам дека никогаш не изиграл волку добро. Иако натпреваров не беа нешто многу јаки Манчестер и премногу подаваа мислам дека повторно ќе земат титула. Едноставно нели им нема рамни :)
Едноставно нели, ова е најголемата вистина. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ajde i od mene cestitki za prvite tri boda sezonava. Neka ni se mnozat i ponataka ... !!!* :wink:

P.S. : A so bidna so golot, mu go prepisaa na Fletcher ili avto - gol ???

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Ajde i od mene cestitki za prvite tri boda sezonava. Neka ni se mnozat i ponataka ... !!!* :wink:

P.S. : A so bidna so golot, mu go prepisaa na Fletcher ili avto - gol ???
Честито победа :wink: инаку голот го запишаа на името на Флечер :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво,Јунајтед супер игра-заслужена победа ...Поборбен играч од Тевез,немам видено:nenene:...
П.С Пази се Зенит:vozbud::vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Гледав до 75 мин, во второ полувреме подобра игра, добра контрола на топка со оглед на тоа дека пак фалеа доста играчи од среден ред. Важно е дека 3 бода се освоени од сепак незгоден терен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom