(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Иначе не го даде голот Флечер. :) Ај нема везе...
Што знам, некои играчи се деконцентрирани... Евра, ич не сум задоволен од него, само во 2-3 ситуации изигра како што треба, неколку пати изгуби топка во опасна зона, еднаш почетнички му избега.
Ај важно водиме.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Целта исполнета за првото полувреме. Ај второ уште некое голче... :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Со оглед со кој состав игравме,сум презадоволен од играта.Од наредното коло ни се враќа Нани така да полека ама сигурно се враќаме во игра:helou:
Абе добро играме ама ете и тие знаат кај да не закачат сега зошто сме без многу стандардни играчи. Само не притискаат особено она диоф диуп ли е копилено црвен треба да му се даде. Ем остри фаули и без опомени користи и раце се и сешто.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Leleeeeeeeee Rooney sto promasi, jaoooooo so 2-0 na polu-vreme ke gi potopevme, :uvo: :uvo:

Inaku keef mi se naprai, posto so lezerna obezbedivme prednost na polu-vreme :):)

Ama nekako strav me faka, posto mi se vraka filmot u glava od lanesniov natprevar koga povtorno vodevme na polu-vreme, no na krajot zavrsi 1-1. Se nadevam deka nema da se povtori :nesum:

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
О јеааа првиот натпревар што го гледам сезонава, и сакам победа на Манчестер. :)
Од сега па натаму да ги гледаш сите натпревари:pos2::pos2:. Евра одлична асистенција и Флеки ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Абе добро играме ама ете и тие знаат кај да не закачат сега зошто сме без многу стандардни играчи. Само не притискаат особено она диоф диуп ли е копилено црвен треба да му се даде. Ем остри фаули и без опомени користи и раце се и сешто.

Знаат можеби ама гледам полека со Андерсон и Тевез ја играме онаа наша претпознатлива игра.Секако дека фалат Гигс,Роналдо и Керик во првиот тим,но нашата игра е супериорна.Сега мора уште минимум еден гол и да ги сомелиме Помпеиве.Иначе судијава слепец прав,1 непосотечки оффсајд,не санкционирана игра со рака од страна на Диуф и ред др ствари,само во 2-рото полувреме да не ги повтори истите.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Leleeeeeeeee Rooney sto promasi, jaoooooo so 2-0 na polu-vreme ke gi potopevme, :uvo: :uvo:

Inaku keef mi se naprai, posto so lezerna obezbedivme prednost na polu-vreme :):)

Ama nekako strav me faka, posto mi se vraka filmot u glava od lanesniov natprevar koga povtorno vodevme na polu-vreme, no na krajot zavrsi 1-1. Se nadevam deka nema da se povtori :nesum:
Не е тука Мварувари. :)

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ајмо второ полувреме барем усте еден да и скцнеме за да ни биде полесно.:eek:jea:

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Од Крауч ми е страв само од корнери.

Инаку почнавме, ај пак со среќа.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Лелееее, овој офсајд суди еј!!!

Ова е чист гол!

Доживотна суспензија за Крис Фој ! :pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Море добар шут беше, само среќа немаше. Бај д веј ти да не си ретардиран ?

позЗ

:pos:
Ретардиран сум како што знаеш.
позЗ

АБеее не беше офсајд да му ебам племето на судијата!

Не е крив Фој, тој ретардираниот помошник е крив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom