(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.970
Поени од реакции
23.146
ај нека ни е честито првата победа во новата сезона одлични бевме плус ни поништија и регуларен гол нареден натпревар со кого играме??

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.970
Поени од реакции
23.146
би требало да се врати харгривс за во петок или сеуште е повреден??

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе за Берба додека не дојде 1ви септември односно 31ви август 23:59 се е отворено. Можеби некој трет чоек ќе пристигне ништо не се знае до крај.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Sega sekoj natprevar ke sme podobri i ke vleguvame vo forma kako sto ni se vrakaat eden po eden igracite se ni se mnozat edna po edna pobedite. Aj neka e cestito prvata pobeda.:helou::helou:
Pa i Berbatov koga ke pristigne , nemam zborovi poveke.:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не ми е јасно што сака сега Тотенхем 25 милиона за 27 години играч...Не ми е јасно што сакаат повеќе:tapp::tapp::tapp:Дај пуштете го и не му ја уништувајте кариерата !:nesvest:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе они мислат он е единствен напаѓач у светот. Преку ку*от више, ако не го даваат дај друг да земеме додека има време.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
"Блиц": Бербатов потпишува за 25 милиони фунти

Според вчерашните информации пренесени во "Блиц", управите на Тотенхем и Манчестер Јунајтед се договориле околу Бербатов, а сумата која "бебињата" ќе ја платат за ангажман на бугарскиот репрезентативен центарфор изнесува 25 милиони фунти.

Доколку тој деновиве успешно ги мине лекарските прегледи, можно е негово деби на петочниот меч од Супер купот на Европа, помеѓу Манчестер Јунајтед и Зенит во Монте Карло.

Вчера се појавија информации и дека Манчестер Јунајтед веќе пуштил 5000 дресови со името на Бербатов, а тој во фудбалскиот титан од Олд Трафорд треба да го носи дресот со број девет.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Абе чоек ова финале да не било???? леееј ај да беше финале ЛШ или некој друг куп. ЕЕЕ уште 36 кола има до крај. На следна победа што да правиме бе цело скопје огномет да има. Ај сеа 2 пати по ред освајаме плус лш титула имаме однесуј се како шампион не аирлија многу огдини и слично. За 36 кола ќе го викаме тоа
Да беше финале, многу појќе шишиња ќе имаше:):):)!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
"Блиц": Бербатов потпишува за 25 милиони фунти

Според вчерашните информации пренесени во "Блиц", управите на Тотенхем и Манчестер Јунајтед се договориле околу Бербатов, а сумата која "бебињата" ќе ја платат за ангажман на бугарскиот репрезентативен центарфор изнесува 25 милиони фунти.

Доколку тој деновиве успешно ги мине лекарските прегледи, можно е негово деби на петочниот меч од Супер купот на Европа, помеѓу Манчестер Јунајтед и Зенит во Монте Карло.

Вчера се појавија информации и дека Манчестер Јунајтед веќе пуштил 5000 дресови со името на Бербатов, а тој во фудбалскиот титан од Олд Трафорд треба да го носи дресот со број девет.
Ова нешто како 24фудбал стајл ми личи... Многу вакви вести се изначитавме.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Таман,вторник сме...Берба да почне да тренира од утре со нас,и за во петок да влезе од клупата ...:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom