Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ела победи ги дома ако смееш:)
не е само до тоа .. Охрид глупациве местеа утакмици и го наебаја на Антиќ, а сега еве уште местат тоа да ти го праел Малезан претседателот на клубот ..го отпуштија тренерот после 3 утакмици изиграни и кога се играше Охрид - Шкендија им ја дадоја утакмицата на шиптарине а таму јадоја боксој играчиве од Охрид ..

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
После речиси 4 години Вардар не победи :sick:

Али денеска треба да победиме , ништо друго!

п.с. КАШИМПАСА - АДАНАСПОР 1-3+ 3.05
A na Teteks zabravate ??? Ili toa ne se racuna :D
tuku ovaja kasimpasa mislim podobro da ne se stava drugar...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
A na Teteks zabravate ??? Ili toa ne se racuna :D
tuku ovaja kasimpasa mislim podobro da ne se stava drugar...
Па еве гледам Елазиг води 2-0 , би требало и Касим ако сакаат 1 лига ( сигурно дека имаат амбиции ) !

П.С. со вас не се рачуна бе :D во улога на гостин сме биле :ROFLMAO:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
не е само до тоа .. Охрид глупациве местеа утакмици и го наебаја на Антиќ, а сега еве уште местат тоа да ти го праел Малезан претседателот на клубот ..го отпуштија тренерот после 3 утакмици изиграни и кога се играше Охрид - Шкендија им ја дадоја утакмицата на шиптарине а таму јадоја боксој играчиве од Охрид ..
Па да не ја наместат за X или 2? :D Не е работата да заврши двојка, и икс ќе не ебе сите. .:))

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Го нема нешто @lbaneso, oн оставаше добри типови.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.463
Што толку Шкендија ви е сигурица на сите?​
Првата во Охрид ја купија Шкендија...
Колкав коефициент опнале денес за Шкендија :pos: Ако се знае дека Охрид е во екстремно лоша состојба, лека полека си одат и единствените кои сакаа да го спасат клубот, со месеци плата немаат видено, а Шкендија ретко губи бодови дома, мислам дека резултатот е очигледен :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па да не ја наместат за X или 2? :D Не е работата да заврши двојка, и икс ќе не ебе сите. .:))
Кај да ја наместат кај давале кучињава бодој бе ..кога му се најпотребни .туку играјте си го Охрид да губи .. испаѓа оваа сезона . единствен случај да не испадне е или да си оди управата или да им се стави вреќа на глава и удри по нив ..

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Фиорентина 1&3+
Тотенхем 1-1
Њукасл 1Х
Цирих X2