Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јувентус-1 исто така ми изгледа..денес Милан киксна па утре Јувентус ќе влезат измотивирани против Наполи на домашен терен пред преполна публика да победат и да ја намалат предноста во трката за скудетото...ако не победат тогаш нема што да бараат до крајот..1.85 и не е така лош!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јувентус-1 исто така ми изгледа..денес Милан киксна па утре Јувентус ќе влезат измотивирани против Наполи на домашен терен пред преполна публика да победат и да ја намалат предноста во трката за скудетото...ако не победат тогаш нема што да бараат до крајот..1.85 и не е така лош!
Гол Гол слободно пиши ја таа. ќе има 1.70 сигурно

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Гол Гол слободно пиши ја таа. ќе има 1.70 сигурно
можи и да биди гг ама знаејќи каква одбрана има Јувентус не сакам да се тресам цела утакмица за тоа дали кавани ќе ја погоди или Лавеци ќе направи нешто со топката..ќе ја изиграм сингл бидејќи сигурен сум дека јувентус ќе постигни гол па за другото ќе видиме!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
можи и да биди гг ама знаејќи каква одбрана има Јувентус не сакам да се тресам цела утакмица за тоа дали кавани ќе ја погоди или Лавеци ќе направи нешто со топката..ќе ја изиграм сингл бидејќи сигурен сум дека јувентус ќе постигни гол па за другото ќе видиме!
Ти си знаеш голем си :D Нека биде 2-1 за двајцата добро ќе биде :)

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Играј ја Јуве прв дава гол и биди си раат

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
за утре ви препорачувам Шкендија - Охрид 2004 1 најголем ..едно е шо сум од охрид ги знам дека ко играја кај нас во охрид им ја дадоја утакмицата на шиптариве а таму јадоја боксој играчиве .. и + како што викаат старите капак на тенџерето е што мрднатата управа на фк Охрид 2004 .. на чело со тој ќориот Малезан го избркаа и новиот тренер после одиграни 3 утакмици ! линк . значи бркајте го Охрид да испадне оваа сезона толку од мене !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Слован 2-2, ќе биде на крај прелаз :D
ццц не стигнав ништо да уплатам, а се излезе :facepalm:

П.с. незнам зошто ги потцениле утре депортиво. Играат со Жирона (претпоследни) а акнале коефициент 2.05 во копачка.
Ќе ја акнам 2-2 утре :)
Ти реков, се надевам дека не ја изигра :)

Член од
26 август 2008
Мислења
134
Поени од реакции
24
http://betzona.in/forum/Forum-Tipovi-Dana Еве ви еден форум кај шо има типови со анализи, гледајте таму според денови...даваат некојпат и инсајдерски информации повеќе од српската лига... позз

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
андерлехт 1
њукасл гг
тотенхем 1
рома 1