- Член од
- 23 февруари 2012
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 285
После речиси 4 години Вардар не победиЕла победи ги дома ако смееш
Али денеска треба да победиме , ништо друго!
п.с. КАШИМПАСА - АДАНАСПОР 1-3+ 3.05
После речиси 4 години Вардар не победиЕла победи ги дома ако смееш
не е само до тоа .. Охрид глупациве местеа утакмици и го наебаја на Антиќ, а сега еве уште местат тоа да ти го праел Малезан претседателот на клубот ..го отпуштија тренерот после 3 утакмици изиграни и кога се играше Охрид - Шкендија им ја дадоја утакмицата на шиптарине а таму јадоја боксој играчиве од Охрид ..Ела победи ги дома ако смееш
A na Teteks zabravate ??? Ili toa ne se racunaПосле речиси 4 години Вардар не победи
Али денеска треба да победиме , ништо друго!
п.с. КАШИМПАСА - АДАНАСПОР 1-3+ 3.05
Па еве гледам Елазиг води 2-0 , би требало и Касим ако сакаат 1 лига ( сигурно дека имаат амбиции ) !A na Teteks zabravate ??? Ili toa ne se racuna
tuku ovaja kasimpasa mislim podobro da ne se stava drugar...
Па да не ја наместат за X или 2? Не е работата да заврши двојка, и икс ќе не ебе сите. .)не е само до тоа .. Охрид глупациве местеа утакмици и го наебаја на Антиќ, а сега еве уште местат тоа да ти го праел Малезан претседателот на клубот ..го отпуштија тренерот после 3 утакмици изиграни и кога се играше Охрид - Шкендија им ја дадоја утакмицата на шиптарине а таму јадоја боксој играчиве од Охрид ..
Првата во Охрид ја купија Шкендија...Што толку Шкендија ви е сигурица на сите?
Кај да ја наместат кај давале кучињава бодој бе ..кога му се најпотребни .туку играјте си го Охрид да губи .. испаѓа оваа сезона . единствен случај да не испадне е или да си оди управата или да им се стави вреќа на глава и удри по нив ..Па да не ја наместат за X или 2? Не е работата да заврши двојка, и икс ќе не ебе сите. .)
more da ebam i fiorentina.arno me zaebaaFiorentina @@@@@