(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
според goal 'само' 3 милиони фунти не делат од берба.
луѓе дај да присобереме пари да му пратиме на глејзер по western да го земе :pos2::pos2::pos2:
ја давам 300.000 фунти, друг?

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
нека дојде првин после ке се радуваме .. додека не е напишано официјално дека е дојдан ке си седаме и ке чекаме

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Јас сум оптимист за Бербатов во Манчестер... треба да биде глуп да не отиде. Ем поголема плата ќе зема ем ќе игра за клуб 500 пати подобар од Тотенхем.

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
а јас сум против бербатов не ми се допаѓа сакам друг напаѓач за Манчестер не бербатов

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Јас сум оптимист за Бербатов во Манчестер... треба да биде глуп да не отиде. Ем поголема плата ќе зема ем ќе игра за клуб 500 пати подобар од Тотенхем.
Ама работата е што не зависи од Берба :toe:. Работата е во рацете на тотенхем.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Сигурно челниците на Манчестер разбираат подобро од тебе......

Тие разбираат многу подобро од сите нас. Во европа барем не знам за кај нас има школи за скаут да бидеш, а не кај нас си го видел овој и одма те прави скаут тоа. Во тие големите клубови имаат цел тим од луѓе кои прават споредби и слично што како дали го бива, и му кажуваат на главниот тренер извештај целосен што како за тој играч и после тој го кажува финалниот збор.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Тие разбираат многу подобро од сите нас. Во европа барем не знам за кај нас има школи за скаут да бидеш, а не кај нас си го видел овој и одма те прави скаут тоа. Во тие големите клубови имаат цел тим од луѓе кои прават споредби и слично што како дали го бива, и му кажуваат на главниот тренер извештај целосен што како за тој играч и после тој го кажува финалниот збор.
:pos2:WOW It Makes Me Wonder:pos2:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Ќе ја биде ли работата утре

Досега вака правеа и со другите прво Тотенхем обезбедуваше замена па продаваше така беше и со роби кин прво се осигураа околу Бентли па го продадоа ај сега и на нас нека продадат

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ќе ја биде ли работата утре

Досега вака правеа и со другите прво Тотенхем обезбедуваше замена па продаваше така беше и со роби кин прво се осигураа околу Бентли па го продадоа ај сега и на нас нека продадат
Не коментирам додека работата не е завршена. Јас сум само навивач како прво не сум ни блиску до Италија, а не до Англија. не сум вработен во Јунајтед и замо читам веснициве што пишуваат. Затоа не викам ќе биде зошто јас немам никаква улога во целиот овој процес.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Kе дое бе берба али и да не дое за мене исто е...не се надевам во воопшто на берба и сеедно ми е...Фрејзер кембел и саха се топ замени за мене али сепак секој е добредојден :smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
мора да се зема некој класичен напаѓач берба би требало да дојде ама ке видаме

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе викајте така ќе дое еве најнови вести Барса може да ни го собере. Само ако дадат понуда тотенхем ќе го даде зошто повеќе им се исплати така.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еве тоа што ви зборев веке има 5-6 клуба заинтересирани за Тиаго Нвес...:toe:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Еве тоа што ви зборев веке има 5-6 клуба заинтересирани за Тиаго Нвес...:toe:
Абе чоек ако де нека се заинтересирани. Од Јунајтед нема никој заинтересиран како што знам така да гајле ми е за него. Јас глеам Фергусон кој го намирисал за купување тој. И јас сеа можам таленти некој ѕверски што играл и слично да го пишам ама зопто кога само ние го читаме. Тие сеа да кажам немаат појма за државава не можам зошто не памтат ама за форумов 100% знам дека фергусон не знае така да џабе и да ги пишувам талентите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom