Spartacus

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Ја ги изгледав Blood & Sand, и gods of the arena. Серијата е топ, секоја епизода опфаќа целина, и е одлично склопена.

Имам прашање до дечките што ја гледаат Vengeance, каде можам да ги симнам епизодите. Досега симињав од Eztv ама таму ја нема најновава.
Напомена, не барам линк, да не збесне модераторот дека шириме пиратерија, туку само локација каде што ќе можам да симнам асална снимка.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја ги изгледав Blood & Sand, и gods of the arena. Серијата е топ, секоја епизода опфаќа целина, и е одлично склопена.

Имам прашање до дечките што ја гледаат Vengeance, каде можам да ги симнам епизодите. Досега симињав од Eztv ама таму ја нема најновава.
Напомена, не барам линк, да не збесне модераторот дека шириме пиратерија, туку само локација каде што ќе можам да симнам асална снимка.
Замунда биро таму ги имаш сите :D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ауууу загледав некои делови на телевизија и страшна серија. Би ја гледала на компјутер ама моиве што ќе помислат кога ќе ги видат тие групњаците :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ауууу загледав некои делови на телевизија и страшна серија. Би ја гледала на компјутер ама моиве што ќе помислат кога ќе ги видат тие групњаците :)
Па немора пред твоите да гледаш :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Серијата можеби можеш да ја најдеш некаде со цензура, ама не е тоа тоа. Чекај кога ќе си сама :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Одлична серија сега почнав да ја гледам втората сезона само нешто не ми е тоа тоа со овој новиот глумец нема фаца за таа улога.
Штета што почина предходниот глумец одлично го глумеше Спартак.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И мене така ми беше ама се навикнав после иначе првиот Спартак беше бољи :D

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
--- надополнето: 27 март 2012 во 01:14 ---
--- надополнето: 27 март 2012 во 01:20 ---

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
дајте Season 2 Torrent.. проверен торент на ПП.. фала :)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
дајте Season 2 Torrent.. проверен торент на ПП.. фала :)
http://0.arenabg.com на странава имаш се што ти душа сака а ги има и спартакус сите епизоди и најновите ги има и секоја сабота искача нова епизода од најновата сезона
и на страната треба да се регистрираш колку да знаеш(y)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
da ne znaete kolku epizodi ima poslednava sezona???

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ко за тебе таман утре излага 10та :D
Епа ај ќе те замолам кога ќе излези 10тата , да ми пратиш за сите епозиди да ги симнам да си изгледам нарајат сите во еден здив?
Молба до тебе :icon_mrgr:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Вечер излегува последната епизода од сезонава. Ќе има крв осеќам.

Kajgana Shop

На врв Bottom