Spartacus

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Фала ти. Само чудно зошто прво не ја прикажаа приквел сезоната па потоа оваа од 13 епизоди.

Спартакус :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Бидејќи во Америка прво беше прикажана првата сезона, а потоа Gods бидејќи главниот актер беше болен. Да не се разболеше немаше ни да ја има таа сезона, туку ќе продолжеа од каде што застанаа.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде објасни ми, која сезона беше таа вчера на МТВ 1 што заврши со 13 епизоди вкупно? Јас мислев дека е прва, а сега читам дека имало уште една пред неа. Оваа на МТВ 1 што ја даваат беше фантастична. И мене не ми се допаѓаат компјутерските ефекти во серијата, кои мислам дека беа најмногу застапени во првата епизоди, а и во последнава ги имаше многу. Колку ми е мило за Лукресија и Батијат, а особено за она детето на судијата што нареди да се убие Варо. Серијата е преубава, а од понеделник на МТВ започнува нова сезона.
Таа вчера беше првата сезона и она беше последната епизода.....
Јас ги имам гледано и пред сезоната и првава сезона затоа не знам како даваја на МТВ само ја начекав епизодава...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Бидејќи во Америка прво беше прикажана првата сезона, а потоа Gods бидејќи главниот актер беше болен. Да не се разболеше немаше ни да ја има таа сезона, туку ќе продолжеа од каде што застанаа.
Главниот актер беше болен и почина во втората сезона глуми друг актер ;)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Инаку вчерашната епизода беше не само најдобрата од втора сезона, туку една од најдобрите од целиот серијал. На крај таа битката беше спектакл. И плус, враќање на веќе познато лице. Конечно Spartacus is back on track.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Мене од оваа сезона на МТВ сите епизоди ми беа најдобри, освен првата епизода која ми беше лоша.
Кога зборуваме з аликовите, најлоша ми е пријателката на Лукресија (заборавам како се викаше) и особено не и ја простувам смртта на Варо. Особено ми се допаѓаше што секоја епизода завршуваше со голем пресврт. Ликовите кога ќе видиш и се типични ликови (позитивци негативци) какви што имало во многу серии, но овде токму бруталноста ги одвојува од ликови во други серии.

Добра е оваа предсезона од 6 епизоди што започнува во понеделник, а? Тука веќе не глуми истиов глумец?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мене од оваа сезона на МТВ сите епизоди ми беа најдобри, освен првата епизода која ми беше лоша.
Кога зборуваме з аликовите, најлоша ми е пријателката на Лукресија (заборавам како се викаше) и особено не и ја простувам смртта на Варо. Особено ми се допаѓаше што секоја епизода завршуваше со голем пресврт. Ликовите кога ќе видиш и се типични ликови (позитивци негативци) какви што имало во многу серии, но овде токму бруталноста ги одвојува од ликови во други серии.

Добра е оваа предсезона од 6 епизоди што започнува во понеделник, а? Тука веќе не глуми истиов глумец?
Предсезоната е The Gods of the arena ако мислиш на неа...
Ова значи е како стасал Криксус до овде, како стигнал Спартак, Докторе како бил ..... И легендарниот Ганикус.. :icon_lol:
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 19:57 ---
Инаку вчерашната епизода беше не само најдобрата од втора сезона, туку една од најдобрите од целиот серијал. На крај таа битката беше спектакл. И плус, враќање на веќе познато лице. Конечно Spartacus is back on track.
Колку епизоди до сега има излезено, и дали знаеш колку епизоди ќе има оваа сезона?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Предсезоната е The Gods of the arena ако мислиш на неа...
Ова значи е како стасал Криксус до овде, како стигнал Спартак, Докторе како бил ..... И легендарниот Ганикус.. :icon_lol:
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 19:57 ---

Колку епизоди до сега има излезено, и дали знаеш колку епизоди ќе има оваа сезона?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Spartacus:_Blood_and_Sand_episodes
првата сезона 13-последна епизода беше вчера
втората сезона 6
трета сезона најавени се 10 излезени се досега само 4

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Spartacus:_Blood_and_Sand_episodes
првата сезона 13-последна епизода беше вчера
втората сезона 6
трета сезона најавени се 10 излезени се досега само 4
Фала фала, точно ми ги кажа сите,но да те поправам ова со 6 епизоди е The Gods of the arena , ПРЕД-СЕЗОНА, после тоа Blood and Sand 13 , Па сеа ова третава,ама не е трета туку втора сезона.. сепак фала друже.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Фала фала, точно ми ги кажа сите,но да те поправам ова со 6 епизоди е The Gods of the arena , ПРЕД-СЕЗОНА, после тоа Blood and Sand 13 , Па сеа ова третава,ама не е трета туку втора сезона.. сепак фала друже.
мтв мислам ги има откупено само првата и таја пред сезона...за втората ќе почекаме

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
мтв мислам ги има откупено само првата и таја пред сезона...за втората ќе почекаме
Не не , ме интересираше само до кај е , пошто сакам цела сезона да се собери и да си ги симнам од нет .. ;)
Јас овие ги изгледав, пред МТВ да ги откупи...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не не , ме интересираше само до кај е , пошто сакам цела сезона да се собери и да си ги симнам од нет .. ;)
Јас овие ги изгледав, пред МТВ да ги откупи...
Во Америка/ торентленд е до 5-та сезона, значи ќе се прикажува уште пет недели.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Каде е денес приквел сезоната на МТВ? (n)(n)(n)
Ја пишуваше дека ќе почне и ништо. Толку од МТВ.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Денес? Не ја даваа, почна филм од 1903.
Ја тргнаа и од програмата и од сериите на нивната страна на интернет.

Kajgana Shop

На врв Bottom