Епа готово значи , сеа ќе ја очекуваш 2рата сезона негде по 2-3 години кога ќе ја изгледаат сите , и за 50 % попуст да ја откупат...Денес? Не ја даваа, почна филм од 1903.
Ја тргнаа и од програмата и од сериите на нивната страна на интернет.
Епа готово значи , сеа ќе ја очекуваш 2рата сезона негде по 2-3 години кога ќе ја изгледаат сите , и за 50 % попуст да ја откупат...Денес? Не ја даваа, почна филм од 1903.
Ја тргнаа и од програмата и од сериите на нивната страна на интернет.
2рата сезона сеуште се снима.. мислам до 4та епизода се... Spartacus Vengeance се вика (новиот глумец е тука)Ќе ја симнам приквел сезоната, потоа продолжувам со втора. Ако чекам на телевизија да биде како што треба, ќе се изначекам. А баш помислив дека се поправиле.
5 има излезено колку што знам2рата сезона сеуште се снима.. мислам до 4та епизода се... Spartacus Vengeance се вика (новиот глумец е тука)
Јас ја гледав добра епзода беше и изненадија малце со враќањето на тој лик5тава ја гледаше некој бе?
Ја само што ја завршив и бев изненаден од враќањето на еден лик
Освен тоа мислам дека ја затупуваат со приказната малце ама да почекаме да видиме што им е у план за до крај на оваа сезона.
А па да сигурно ќе се држат исто ко во учебницитеТие што ве изненади враќањето на ликот сте имале единица по историјаСпартакус, Криксус, Ономеус и Ганикус се водачите на востанието, најпрво заедно а потоа на различни фронта.
Не ја посетувај темава тогаш додека не ја изгледаш сезонава.Ама сега ќе ве молам без шифрирани муабети дури не ја изгледам оваа сезона!![]()
Ќе се врати, 100%. Него, шо знам, ко поарен ми е Спартакус сеа, пошо има многу помалку screen time од 1 сезона...Не ја посетувај темава тогаш додека не ја изгледаш сезонава.
Сум кажал 100 пати досега, што мајка барате на теми за серии ако ги немате изгледано сите епизоди? Нема логика.
Него, со секоја епизода се повеќе овој Спартаков се покажува како утка. Еве, поготово во 5та и 6та епизода, повеќе прави фаци, потези и вади мисли како да е некој филозоф, сенатор на Рим, а не оној ѕверот од првата сезона. Среќа Ганикус дојде и ги спаси овие две епизоди, иначе тотална утка беа, освен горењето на арената нели.
Сега пак си иде, се надевам за доброто на сите нас ќе се премисли и ќе остане со дечкиве, зашто отиде серијава ако се надеваме на новиов.