Spartacus

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Денес? Не ја даваа, почна филм од 1903.
Ја тргнаа и од програмата и од сериите на нивната страна на интернет.
Епа готово значи , сеа ќе ја очекуваш 2рата сезона негде по 2-3 години кога ќе ја изгледаат сите , и за 50 % попуст да ја откупат...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
:D Ќе ја симнам приквел сезоната, потоа продолжувам со втора. Ако чекам на телевизија да биде како што треба, ќе се изначекам. А баш помислив дека се поправиле.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:D Ќе ја симнам приквел сезоната, потоа продолжувам со втора. Ако чекам на телевизија да биде како што треба, ќе се изначекам. А баш помислив дека се поправиле.
2рата сезона сеуште се снима.. мислам до 4та епизода се... Spartacus Vengeance се вика (новиот глумец е тука)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
5тава ја гледаше некој бе?
Ја само што ја завршив и бев изненаден од враќањето на еден лик :)
Освен тоа мислам дека ја затупуваат со приказната малце ама да почекаме да видиме што им е у план за до крај на оваа сезона.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
5тава ја гледаше некој бе?
Ја само што ја завршив и бев изненаден од враќањето на еден лик :)
Освен тоа мислам дека ја затупуваат со приказната малце ама да почекаме да видиме што им е у план за до крај на оваа сезона.
Јас ја гледав добра епзода беше и изненадија малце со враќањето на тој лик :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мене ептен ми се допадна, особено последните 20-тина минути. Пишав погоре, најдобра епизода сезонава. А и враќањето на
Ганик
добро ќе ни дојде, бидејќи сегашниот главен лик сега-засега е тотална утка.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ама сега ќе ве молам без шифрирани муабети дури не ја изгледам оваа сезона! :cool:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Тие што ве изненади враќањето на ликот сте имале единица по историја :) Спартакус, Криксус, Ономеус и Ганикус се водачите на востанието, најпрво заедно а потоа на различни фронта.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Тие што ве изненади враќањето на ликот сте имале единица по историја :) Спартакус, Криксус, Ономеус и Ганикус се водачите на востанието, најпрво заедно а потоа на различни фронта.
А па да сигурно ќе се држат исто ко во учебниците :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ама сега ќе ве молам без шифрирани муабети дури не ја изгледам оваа сезона! :cool:
Не ја посетувај темава тогаш додека не ја изгледаш сезонава.

Сум кажал 100 пати досега, што мајка барате на теми за серии ако ги немате изгледано сите епизоди? Нема логика.

Него, со секоја епизода се повеќе овој Спартаков се покажува како утка. Еве, поготово во 5та и 6та епизода, повеќе прави фаци, потези и вади мисли како да е некој филозоф, сенатор на Рим, а не оној ѕверот од првата сезона. Среќа Ганикус дојде и ги спаси овие две епизоди, иначе тотална утка беа, освен горењето на арената нели.
Сега пак си иде, се надевам за доброто на сите нас ќе се премисли и ќе остане со дечкиве, зашто отиде серијава ако се надеваме на новиов.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Не ја посетувај темава тогаш додека не ја изгледаш сезонава.

Сум кажал 100 пати досега, што мајка барате на теми за серии ако ги немате изгледано сите епизоди? Нема логика.

Него, со секоја епизода се повеќе овој Спартаков се покажува како утка. Еве, поготово во 5та и 6та епизода, повеќе прави фаци, потези и вади мисли како да е некој филозоф, сенатор на Рим, а не оној ѕверот од првата сезона. Среќа Ганикус дојде и ги спаси овие две епизоди, иначе тотална утка беа, освен горењето на арената нели.
Сега пак си иде, се надевам за доброто на сите нас ќе се премисли и ќе остане со дечкиве, зашто отиде серијава ако се надеваме на новиов.
Ќе се врати, 100%. Него, шо знам, ко поарен ми е Спартакус сеа, пошо има многу помалку screen time од 1 сезона...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И мене Ганикус ми е омилен лик сега. За Спартак ич не ми е гајле, бидејќи ликот е уништен со новиот глумец. И нека престане секоја епизода да држи клиширани говори.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Можеби најјакото убиство ever.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Гледав 3-4 епизоди на прва.Многу добра серија.Да се извадат некој делови каде што Спартак мисли дека е Аристотел и педерскиот дел од славењето би била одлична серија.Преку ден си се колат во арената со супер кул ефекти,а преку вечер оргија.Со тоа би се добило една одлична серија за опуштање и забава.

Kajgana Shop

На врв Bottom