Spartacus

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ги изгледав Blood & Sand, и gods of the arena. Серијата е топ, секоја епизода опфаќа целина, и е одлично склопена.

Имам прашање до дечките што ја гледаат Vengeance, каде можам да ги симнам епизодите. Досега симињав од Eztv ама таму ја нема најновава.
Напомена, не барам линк, да не збесне модераторот дека шириме пиратерија, туку само локација каде што ќе можам да симнам асална снимка.

Ја ги изгледав Blood & Sand, и gods of the arena. Серијата е топ, секоја епизода опфаќа целина, и е одлично склопена.

Имам прашање до дечките што ја гледаат Vengeance, каде можам да ги симнам епизодите. Досега симињав од Eztv ама таму ја нема најновава.
Напомена, не барам линк, да не збесне модераторот дека шириме пиратерија, туку само локација каде што ќе можам да симнам асална снимка.
Замунда биро таму ги имаш сите :D

Ауууу загледав некои делови на телевизија и страшна серија. Би ја гледала на компјутер ама моиве што ќе помислат кога ќе ги видат тие групњаците :)

Ауууу загледав некои делови на телевизија и страшна серија. Би ја гледала на компјутер ама моиве што ќе помислат кога ќе ги видат тие групњаците :)
Па немора пред твоите да гледаш :D

Серијата можеби можеш да ја најдеш некаде со цензура, ама не е тоа тоа. Чекај кога ќе си сама :)

Одлична серија сега почнав да ја гледам втората сезона само нешто не ми е тоа тоа со овој новиот глумец нема фаца за таа улога.
Штета што почина предходниот глумец одлично го глумеше Спартак.

И мене така ми беше ама се навикнав после иначе првиот Спартак беше бољи :D

--- надополнето: 27 март 2012 во 01:14 ---
--- надополнето: 27 март 2012 во 01:20 ---

дајте Season 2 Torrent.. проверен торент на ПП.. фала :)

дајте Season 2 Torrent.. проверен торент на ПП.. фала :)
http://0.arenabg.com на странава имаш се што ти душа сака а ги има и спартакус сите епизоди и најновите ги има и секоја сабота искача нова епизода од најновата сезона
и на страната треба да се регистрираш колку да знаеш(y)

da ne znaete kolku epizodi ima poslednava sezona???

Ко за тебе таман утре излага 10та :D
Епа ај ќе те замолам кога ќе излези 10тата , да ми пратиш за сите епозиди да ги симнам да си изгледам нарајат сите во еден здив?
Молба до тебе :icon_mrgr:

Вечер излегува последната епизода од сезонава. Ќе има крв осеќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom