Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Ја нема више Анжела ПлатонОва последното на газот... али кај женската ракометна репрезентација
Ја нема више Анжела ПлатонОва последното на газот... али кај женската ракометна репрезентација
Па зар ти се сомневаш у Робертина МечевскаЈа нема више Анжела Платон
Поуабаво е кога се покажува со слика... ја мислам дека ќе биде добро презентирано во овој случај.Па зар ти се сомневаш у Робертина Мечевска
Да, да... шорцевите имаат ефект на push-upГледате дека до Адидас дресовите е
Море штета Десподовска не игра, зашо порепрезентативен начин да се претстави рекламата ќе немашеПоуабаво е кога се покажува со слика... ја мислам дека ќе биде добро презентирано во овој случај.
Какви се новите дресеви?
уствари веќе имало скриена порака кај нашиве... Lazov - на газов...Кога веќе почнавме (знам дека е off-topic, aли се надевам нема форумџиите да се налутат ), ај уште една... репортажа
Но ние не сме дел од тие „сите“ тимови. Кај нас Кире е плеј, преку него одат 90% од акциите. Ете види и статистика, Кире е најдобар асистент, нит Мојсо, нит Миркуловски.
На ЕП кога Кире не додаваше, не функционираа Темелков и Столе. Имаше и Мојсо добри асистенции, но значително помал број од Кире.
Значи Кире кај нас е лидер у секоја смисла, играта зависи од него, што секако, во глобала и не е баш позитивно...
Кај се продаваат карти?Инаку, незнам дали пиша некој, во недела се игра пријателска со Романија, во Борис Трајковски, 100 денари карта.
Nedela 1vi April , vo 18 casot Спортски Центар Борис Трајковски e mestoto kade sto treba da sme site za da ja bodrime Maskata Makedonska reprezentacija na natprevarot Makedonija – Romanija. Kartite se vo prodazba od utre posle 21 casot vo kuglanata vo Спортски Центар Борис Трајковски po simbolicna cena od 100 den.Кај се продаваат карти?
И во колку саат се игра мечов.