Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Ја нема више Анжела ПлатонОва последното на газот... али кај женската ракометна репрезентација![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ја нема више Анжела ПлатонОва последното на газот... али кај женската ракометна репрезентација![]()
Па зар ти се сомневаш у Робертина МечевскаЈа нема више Анжела Платон![]()
Поуабаво е кога се покажува со слика... ја мислам дека ќе биде добро презентирано во овој случај.Па зар ти се сомневаш у Робертина Мечевска![]()
Да, да... шорцевите имаат ефект на push-upГледате дека до Адидас дресовите е![]()
Море штета Десподовска не игра, зашо порепрезентативен начин да се претстави рекламата ќе немашеПоуабаво е кога се покажува со слика... ја мислам дека ќе биде добро презентирано во овој случај.
Какви се новите дресеви?![]()
уствари веќе имало скриена порака кај нашиве... Lazov - на газов...Кога веќе почнавме (знам дека е off-topic, aли се надевам нема форумџиите да се налутат), ај уште една... репортажа
![]()
Но ние не сме дел од тие „сите“ тимови. Кај нас Кире е плеј, преку него одат 90% од акциите. Ете види и статистика, Кире е најдобар асистент, нит Мојсо, нит Миркуловски.
На ЕП кога Кире не додаваше, не функционираа Темелков и Столе. Имаше и Мојсо добри асистенции, но значително помал број од Кире.
Значи Кире кај нас е лидер у секоја смисла, играта зависи од него, што секако, во глобала и не е баш позитивно...![]()
Кај се продаваат карти?Инаку, незнам дали пиша некој, во недела се игра пријателска со Романија, во Борис Трајковски, 100 денари карта.
Nedela 1vi April , vo 18 casot Спортски Центар Борис Трајковски e mestoto kade sto treba da sme site za da ja bodrime Maskata Makedonska reprezentacija na natprevarot Makedonija – Romanija. Kartite se vo prodazba od utre posle 21 casot vo kuglanata vo Спортски Центар Борис Трајковски po simbolicna cena od 100 den.Кај се продаваат карти?
И во колку саат се игра мечов.