Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Ej sega najdov informacija...Kim Ekhdal Du Rietz definitivno nema da igra; vo miruvanje shest nedeli, spored http://svt.se/2.21095/1.2756759/ekdahl_du_rietz_missar_os-kvalet . Ja prochitav otkako postirav prethodno tuka vesta i na nekoj nash portal, no po navika nashive ne stavaat izvor. Inaku ova kje bide golem problem za shvegjanive. Pojma neam kogo kje go stavat levo, najverojatno nekoj od centar kje se pomesti. Kako i da e oni neka mu ja mislat, za nas e sekako ova povolno...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Па зар ти се сомневаш у Робертина Мечевска :icon_lol:
Поуабаво е кога се покажува со слика... ја мислам дека ќе биде добро презентирано во овој случај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледате дека до Адидас дресовите е :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Поуабаво е кога се покажува со слика... ја мислам дека ќе биде добро презентирано во овој случај.
Море штета Десподовска не игра, зашо порепрезентативен начин да се претстави рекламата ќе немаше :icon_lol:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Кога веќе почнавме (знам дека е off-topic, aли се надевам нема форумџиите да се налутат :pos:), ај уште една... репортажа :pos:

Invest...

Invest in Macedonia...

Invest in Macedonia... Thank you very much, see you soon :D

И oваа не е поврзана со темата, ама морав :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Да да, Наташа <3
--- надополнето: 30 март 2012 во 00:42 ---
Кога веќе почнавме (знам дека е off-topic, aли се надевам нема форумџиите да се налутат :pos:), ај уште една... репортажа :pos:
:D
уствари веќе имало скриена порака кај нашиве... Lazov - на газов... :pos:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Но ние не сме дел од тие „сите“ тимови. Кај нас Кире е плеј, преку него одат 90% од акциите. Ете види и статистика, Кире е најдобар асистент, нит Мојсо, нит Миркуловски.

На ЕП кога Кире не додаваше, не функционираа Темелков и Столе. Имаше и Мојсо добри асистенции, но значително помал број од Кире.

Значи Кире кај нас е лидер у секоја смисла, играта зависи од него, што секако, во глобала и не е баш позитивно... :)

Па тоа е логично за Темелков неможе Мојсовски да игра со него кога најчесто покриваше позиција на лев бек. Колку исклучувања беа направени врз Кирил и колку пенали? Колкав е процентот на потрошени топки од Кирил ? Ако Мојсовски троши по 20 топки(шутеви) по натпревар дали немислиш дека ке стигне до 10 голови по натпревар, вклучувајки и шут од пенал?

На Киро ако му стават фластер Миркуловски ќе поминува меѓу останатите како воз низ кукуруз, тоа не е опција за противниците :vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Инаку, незнам дали пиша некој, во недела се игра пријателска со Романија, во Борис Трајковски, 100 денари карта.
Кај се продаваат карти?
И во колку саат се игра мечов.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Кај се продаваат карти?
И во колку саат се игра мечов.
Nedela 1vi April , vo 18 casot Спортски Центар Борис Трајковски e mestoto kade sto treba da sme site za da ja bodrime Maskata Makedonska reprezentacija na natprevarot Makedonija – Romanija. Kartite se vo prodazba od utre posle 21 casot vo kuglanata vo Спортски Центар Борис Трајковски po simbolicna cena od 100 den.

Ова е у среда пишано, значи од пред неколку часа се пуштени картите во продажба. :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
нашата шанса е против унгарија и бразил. тука треба да ги бараме двете победи. со шведска не очекувам ништо, најмногу заради домашниот терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom