(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
“I will play for United with all my heart and soul, I will fight and honour that shirt with the same commitment and dedication as [I’ve] always [shown].”
А на ку*от де! :) Сега реал задрид нека се прашува што ги снашло.. :pos:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Се знаеше дека ќе остане, премногу долго траеше целата сага.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Btw поздрав до тие што го замразија преку ноќ Шминкерот и што му го додадоа епитетот предавник! Сеа пак ќе им е омилен :pos: гитла бе! Навивачи :nenene:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еве јас признавам Роналдо колко го сакав никој играч не сум сакал толку...Но после неговите изјави дека сака да игра во Реал Мадрид,почнав да се нервирам...Не можам да сватам како можеше да ни прави така,на нас фановите на Јунајтед а кога знае колко го цениме и сакаме...И сега ке го сакам како личност и играч,но никогаш нема да биде тоа-тоа.:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Ronlado:I'm staying (не знам колку пати до сега го имам напишано ова)

Ова е иначе цело интервју со Роналдо.На 6 страни е,на кој му се чита нека чита:)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
одлично чим роналдо останува ,,, само ми е криво со ферги не зема некоја нова фаца наводно имал изјавено дека мозеби ова лето нема да купува никој

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
одлично чим роналдо останува ,,, само ми е криво со ферги не зема некоја нова фаца наводно имал изјавено дека мозеби ова лето нема да купува никој
Па и не мора да купуваме никој...:smir:

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Ronlado:I'm staying (не знам колку пати до сега го имам напишано ова)

Ова е иначе цело интервју со Роналдо.На 6 страни е,на кој му се чита нека чита:)
Само гледам изјавил дека стварно сака да игра во Реал, е тоа ме разочара..

G

Gray Foxx

Гостин
Само гледам изјавил дека стварно сака да игра во Реал, е тоа ме разочара..
Дете стај се на негово место.
На 18 години потпишуеш за Арсенал. Стануеш играч светска класа на 23 години.
И сега Манчестер е болен по твоите услуги. :vozbud:
И ке ќутиш ли за твојот сон да заиграш на Олд Трафорд?

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Дете стај се на негово место.
На 18 години потпишуеш за Арсенал. Стануеш играч светска класа на 23 години.
И сега Манчестер е болен по твоите услуги. :vozbud:
И ке ќутиш ли за твојот сон да заиграш на Олд Трафорд?
Нема да ќутам, и затоа фановите на афронал ќе се разочараат од мене, како сега и јас што се разочарав од него.

Судија суспендиран поради долгови.
Фудбалската асоцијација го суспендираше Марк Клатенбург од вршење на судиска должност поради долгови со својата компанија.
Како ни одеше со овој судија ?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Затоа бидете свесни дека кога тогаш Роналдо ќе го напушти тимот,ако не ова лето,некое друго сигурно ќе го напушти.Само додека е на Олд Трафорд нека донесе уште некој трофеј и да му бидеме благодарни за тоа што го направил за клубот.Со самата изјава дека сака еден ден да заигра во Реал Мадрид покажа колку е лојален кон клубот,колку мисли на фанотивте на Мен Ју,колку го сака клубот.Само заради тие пусти пари знам дека ќе го напушти на Мен Ју,само баш ќе ме интересира кога во ФИФА ќе се донесе членот за највисока плата на играчите.Не знам дали тогаш ќе зема колку во Мен Ју или помалку.Стално ќе му бидам благодарен за тоа што го направил за Мен Ју,головите,фантастичните потези на кој сум се радувал многу.Но ќе речам тој не игра во Мен Ју со срце како Руни,Сколс,Гигс,Керик,Фердинанд,Невил...Можеби е подобар од погоре набројаните со тоа што е поталентиран од нив,ама никогаш го нема дадено целото срце на теренот како нив.Нека проба САФ да донесе некој на неговото место додека е во Манчестер за неговото заминување подоцна да биде побезболно.Како и да си фантазираме ние тоа е реалноста...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom