Јас сум за некој што играл кај нас. Зошто еве како што е кај нас сега духот и моралот во тимот така ќе биде тогаш, а и многу играчи ќе привлечеме на тој начин кога ќе видат кои легенди и слично ќе не водат.Кој сака нека дојде само да работи со цело срце за доброто на клубот:smir:
Еве јас има само победи да редат:smir:Кој сака нека дојде само да работи со цело срце за доброто на клубот:smir:
Абе ти ама ја да дојдам. Абе гол нема да примиме хехе. Ај оф топик е веќе ова туку ај нешто имав проблеми со нет кажете ми дали има некои шпекулации или новосто за берба ето виља анри и кои други што ги набројаа. А и што се деси со Филип Лам нели нешто сакаше Ферги да го купи знам нешо Баерн му понудија договор ама не знам како излезе. Ај кој знае подетално нека каже. Пошто со роналдо случајов ништо друго не следев од вести.Еве јас има само победи да редат:smir:
Не сме ние како рауЉ Задрид само да вршат притисок по медиумите за да земат некого. Нема ништо засега. Од тогаш кога претседателот на Тотенхем изјави дека за сите една цена, за јунајтед дупло, немаат нашиве никаква иницијатива преземено.Абе ти ама ја да дојдам. Абе гол нема да примиме хехе. Ај оф топик е веќе ова туку ај нешто имав проблеми со нет кажете ми дали има некои шпекулации или новосто за берба ето виља анри и кои други што ги набројаа. А и што се деси со Филип Лам нели нешто сакаше Ферги да го купи знам нешо Баерн му понудија договор ама не знам како излезе. Ај кој знае подетално нека каже. Пошто со роналдо случајов ништо друго не следев од вести.
А за ЛамНе сме ние како рауЉ Задрид само да вршат притисок по медиумите за да земат некого. Нема ништо засега. Од тогаш кога претседателот на Тотенхем изјави дека за сите една цена, за јунајтед дупло, немаат нашиве никаква иницијатива преземено.
Сега ќе видиме што ќе се случи. далеку е 31 август:helou:
Нема потполно ништо, ако имаше одма ќе те известев:smir:А за Лам
Абе скоро време читав дека го сакаме, а многу гп шоштувам лам од голон на светско што го стегна. ЗатоИначе Млад Ман САФ нема намера да зема бек,зашто ги имаме фантастичните близнаци Да Силва...лом прават.Подобри се од Лам верувај.
Немој вака бе море. Изјави дека додека го служи здравјето. Тоа е друго.Хехе јак е Андерсон.Луѓе добра идеја Ферги да биде до 2010 селектор па Квеироз да дојде.Само има еден проблем.Во едно интервју Ферги изјави би сакал да бидам менаџер уште 2-3 сезони доколку сум жив.Си знае човекот, при крај е во години е.Иако подобро да живее уште 5-6 титули може да освои за тие неколку години
Англиски разбирам супер.Сега не памтам точно како беше интервјуто ама знам тој кажа ако сум жив.Па и да рекол ако ме служи здравјето, ако не го служи што ќе прави?Ако е болен...Немој вака бе море. Изјави дека додека го служи здравјето. Тоа е друго.
Ако не разбираш нешто англиски не тропај глупости. Го умре човекот за 2-3 години.
:salut: