(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Abe ajde Manchester veke iznenadete ne. Vreme e veke.:helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Крај 0-0 !

Сепак пријателски натпревар беше..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Крај ... Manchester utd 0:0 Juventus штета бе шо не тепавме

S

SSS-Stolica

Гостин
Добар натпревар вистински тест за почетокот на сезоната

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
со тагов состав добро е ...

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Немав ги гледано овие браќата до сега али дечките се лудница имаат ГОЛЕМ ПОТЕНЦИЈАЛ со овој состав изигравме фантастично така да нема потреба од паника и загриженост одиме на тројна круна оваа година премиер лига ФА куп и лига сампиони (мислам дека до сега никој ја нема одбрането титулата, ако грешам нека ме поправи некој). А не ги рачунам овие комјунити шилт итн... купови.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Немав ги гледано овие браќата до сега али дечките се лудница имаат ГОЛЕМ ПОТЕНЦИЈАЛ со овој состав изигравме фантастично така да нема потреба од паника и загриженост одиме на тројна круна оваа година премиер лига ФА куп и лига сампиони (мислам дека до сега никој ја нема одбрането титулата, ако грешам нека ме поправи некој). А не ги рачунам овие комјунити шилт итн... купови.

Нотингем Форест, Ајакс и Милан мислам ја имаат одбрането ЛШ.
Од резултатот задоволен сум.Пријателски натпревар е и дбар резултат е 0-0.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За Роналдо, ова е порелевантно зошто е од официјалната страна на Јунајтед....тука

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
јеееее ќе има кој да дава голови:)
за натпреварот поприлично досадно игра ама тоа е кога играат играчи како еванс, мартин, о шеј, флечер, силвестре. ипак се неуиграни.
рио и видич зверови као и увек. старите кучиња сколс и гигс се трудеа нешто да изиграат да шутнат накај голот ама тешко им одеше. гигс пробуваше да изиграва роналдо ама ја промаши топката еден момент сепак човекот нема 25 год.
тевез звер, како само се бори за секоја топка браво.
евра исто као луд трчаше цела утакмица а и ова детево рафаел добро се покажа. останатите беа солидни.
portsmouth here we come!!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
За Роналдо, ова е порелевантно зошто е од официјалната страна на Јунајтед....тука
Абе да дека ме заплашуваше малку ова цело лето ама знаев дека Роналдо ќе се одлучи да остане. Сепак тоа веќе е завршено сеа уште да го шутнат калдерон од реал пошто не успел да донесе некој асален.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom