UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
зошто се избрукав кога и сеуште стојам на тој став..зарем Челзи небаре ја надигра Бенфика и имаше 9999 шанси па заслужи да победи?????..и самиот виде каков гол дадоа..Бенфика во второто вшише ве пикнаа само Давид Луиз и Тери играа со топката но еден едно невнимание и гол..а Таљавенто слепецот да свирнеше пенал ќе праевме друг муабет тука ..
1.Ај наброј ми ги "шансите на Бенфика" освен ударот со глава (мислам на Кардозо) што го фати Чех..
2.Тоа е тоа,Ди Матео е италијанец,од него тоа и се очекуваше..

H

HoT IcE

Гостин
Добро бе онај таљавенто нормален е??..слепец невиден ебаму грдиот..ги оштети Бенфика првин со очигледен пенал од Тери па потоа со индиректен удар од вратена топка на 0-0 резултат сето ова...каков идиот еј што сакам бенфика да извади мадиња и да ги победи Челзи на Стемфорд Бриџ бидејќи Челзи со ништо не покажа дека заслужува да игра во полуфиналето..
Да не сакаш паломичка?
Знаеш ли колку ми е мило што падна на спортска? Не си свесен колку :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да не сакаш паломичка?
Знаеш ли колку ми е мило што падна на спортска? Не си свесен колку :icon_lol:
1)Не ти благодарам!
2)Не изиграв денес на спортска имав попаметни работи.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Таљавенто "Не виде" 2 пенали за Бенфика. На 3 метри од него.. Жално за Бенфика, толку шанси имаа, но нити среќата ги посака нити судијата. Инаку нели има правило кога на една екипа тренерот на една од екипите е од X земја , главниот судија не смее да биде од истата? :cautious:

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
асистенцијата на Торес :cuc: . најчесто од таму се центрира брзо по земја или повисоко за на глава , но он виде дека тоа внатре не е Дрогба туку обичниот смртник Калу , па со сув лист му ја намести на тацна , а и да има време да ја гледа топката како доаѓа кон него .:pos:
Многу грешите што го потценувате Калу , човекот е ѕвер играч.

Or not.
:pos: :pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Прв пат да сум среќен, шо не е досуден пенал против Челзи. :D Мило ми е што Англиска екипа има шанси за полуфинале.

Англиските екипи пред се, кои да биле. Челзи сезонава ја брани гордоста на Англија.

Честитки

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Таљавенто "Не виде" 2 пенали за Бенфика. На 3 метри од него.. Жално за Бенфика, толку шанси имаа, но нити среќата ги посака нити судијата. Инаку нели има правило кога на една екипа тренерот на една од екипите е од X земја , главниот судија не смее да биде од истата? :cautious:
Дај не трескај глупости. Освен оноа луиз што го спаси од гол линија што покажаа друго? Што цело време напаѓаа?! Само да се хејтало..

H

HoT IcE

Гостин
1)Не ти благодарам!
2)Не изиграв денес на спортска имав попаметни работи.
Па не знам тогаш зошто толку плукаше по Челзи во неколку наврати на темава.
Бенфика беше оштетена, исто како и Челзи во неколку наврати сезонава, и скоро секоја утакмица некој тим е оштетен, но тоа е фудбалот денеска.
Бенфика заслужи нерешено, но никако победа, зошто Челзи отиде да се врати без примен гол, а се врати со победа, тоа доволно говори за играта во одбрана на Челзи.

Бтњ, овие мочковци од Бенфика се усраа од почетокот кога при секој контакт бараа фал и симулираа, ми здосадија да ги гледам.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ваау сте имале посед вие, мора да сте јаки :)
Поентата на постот му беше дека екипа што игра у 1/4 финале на домашен терен има 30% посед на топка и нема НИТУ ЕДЕН ШУТ НА ГОЛ! Што ви е проблемот, што се праете со сила интересни (а уствари не сте ни малку). Само да се серело...

F

fantomX

Гостин
Ах, не знам дали беше баш како мали деца, притиснат беше Челзи цело време, после голот може малце се олабавија. Доста енергичен фудбал играат Бенфика, не запираат со трчање. Кардозо само 5-6 пати шутираше и спаси Чех, еднаш и Луиз спаси од гол линија... Сепак Челзи ќе пројде ради искуството освен ако не се средат малце Бенфија за овие 7 дена.
Ќе те цитирам само тебе, не може на секаков копук да му се објасни и истиот да сфати дека фудбал не е само трчање и гмечење на топкта од нога до нога.
Да сакаше Челзи да продолжи со глумење лудило, ќе го задржеше АВБ и немаше ни да игра вечерва против Бенфика, веќе ќе беше отпаднат. Челзи изминативе 4 недели игра по 2 натпревари неделно или се на се 8 во месец март, Бенфика мислам дека 6 дуели во месец март и тоа пред ЛШ дуели секогаш игра во петок, како шо беше случај и претходниов викенд.
Во такво темпо, Челзи излезе на гостински терен со Калу, Фереира, Мерелеш и Микел во прв состав, а Дрогба, Лампард, Есиен на клупа. И изигра тоа што сакаше да изигра, доби резултат од кој релативно можи да е задоволен. Имаше и среќа, секако, да не биде свирнат пенал по раката на Тери, ама ко ќе видам наназад како рулетот на судиска неспособност беше настроен кон Челзи, не би зборувал многу. Ама па од друга страна, немаше Челзи среќа да влези стативата на Мата на празен гол.
Чудна игра е фудбалот, Бенфика ако „играат енергичен фудбал и не запираат со трчање“ не значи дека постигнале нешто, значи дека немаат ум во тиквите на рамена што ги имаат, земи реален пример шо се случуваше зимово со струјата кај нас и ќе ме сфатиш шо сакам да ти кажам.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дај не трескај глупости. Освен оноа луиз што го спаси од гол линија што покажаа друго? Што цело време напаѓаа?! Само да се хејтало..
Аман бе, 14 шута на гол има Бенфика, 7 во рамки на гол, и ти ми велиш само 1 шанса имале Бенфика, и не мора статистика да гледаме, го гледав натпреварот ,си гледал и ти, барем 3 многу убави шанси за гол имаа Бенфика. Гледај хајлајтс ако си "испуштил" шансите. Бенфика заслужи минимум 1 гол вечерва. Кажи ми за раката на Тери, не беше чист како солза пенал? Таљавенто не беше 3 метри оддалечен, зјапајки во местото на злосторот? Зошто не досуди пенал? Тука ми е нешто сумљиво затоа што имате тренер Италијанец, судијата е италијанец и прашав дали ова треба да биде дозволиво? Според мене не. Честитки за победата на Челзи, мој фаворит во Премиер лигата, дури бев и на стемфорд бриџ , а ти ме правиш хејтер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom