Блаугранец!
mes que un club!
Тричко 16 утакмици нема дадено гол за Апоел.
Beşiktaş, Fenerbahçe,...слушни и тука ако сакаш. Ако после ова мислиш исто, не ме цитирај.
Па што дека е ? Бразилциве исто ги викаат у Бразил ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тричко 16 утакмици нема дадено гол за Апоел.
Beşiktaş, Fenerbahçe,...слушни и тука ако сакаш. Ако после ова мислиш исто, не ме цитирај.
Богами чоек како аут да беше хахаха"И еве токму во овие моменти Реал Мадрид постигнува гол"
Со толку недостаток на ентузијазам не сум чул до сега некој да искоментира гол па мајкому стара јес да е досадна утакмицата али живни малце повиши тон.
Иначе лоптата од Кака многу ме потсети на онаа во 05та полуфинале, голот на Амброзини за 1-2 против ПСВ на гости .

CRY ME A RIVER !!
. 7плус за Бернабе за многу пари![]()

Повеќе изненадување ќе биди ако Челзи ги елиминира Бенфика отолку обратно....вие изгледа воопшто ги немате гледано каков фудбал играат Бенфика.

Па овој е Мурињо за Боас бе..Се избрука со твоиве изјави дека Бенфика од 10 натпревари на 8 ке победела
Па глеаш дека со Фереира и Калу во тим среде Лисабон ги исплескаа како мали деца..И 2цата немаат вкупно 10 натпревари сезонава
Ди Матео LIKE A BOSS, никој не очекуваше дека на клупа ке ги остави Дрогба,Есиен,Лампард,Стариџ![]()
Браво за вас, и после коа од Барса ставаат статистики плачете тука.
. најчесто од таму се центрира брзо по земја или повисоко за на глава , но он виде дека тоа внатре не е Дрогба туку обичниот смртник Калу , па со сув лист му ја намести на тацна , а и да има време да ја гледа топката како доаѓа кон него .