UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
ццц Бенфика оштетена кој друг ако не глупио судија Таљавенто :tapp:

"И еве токму во овие моменти Реал Мадрид постигнува гол"
Со толку недостаток на ентузијазам не сум чул до сега некој да искоментира гол па мајкому стара јес да е досадна утакмицата али живни малце повиши тон.
Иначе лоптата од Кака многу ме потсети на онаа во 05та полуфинале, голот на Амброзини за 1-2 против ПСВ на гости .

Браво за момакот кој кажа дека Игуаин и Бензема не се за во ист тим...
Како излезе Игуаин, така токму неговата ( и другата замена во тој миг што беше ) го решија мечот.
Криво ми е малку за Тричко сепак зашто не доби можност ни шанса, сепак е единствен македонец моментално што знае што е фудбал ( од репрезентацијава моментална наша)

Шахин е.

Очекуваме некој „компир“ на Реал од прекин.
--- надополнето: 27 март 2012 во 21:34 ---

Шахин е.

Очекуваме некој „компир“ на Реал од прекин.

Да бе Шахин е, исто како Роналдо што е Роналду, исто како Роналдињо што е Роналдињу, Робињо - Робињу и многу други ..

Добро бе онај таљавенто нормален е??..слепец невиден ебаму грдиот..ги оштети Бенфика првин со очигледен пенал од Тери па потоа со индиректен удар од вратена топка на 0-0 резултат сето ова...каков идиот еј што сакам бенфика да извади мадиња и да ги победи Челзи на Стемфорд Бриџ бидејќи Челзи со ништо не покажа дека заслужува да игра во полуфиналето..

Тричко 16 утакмици нема дадено гол за Апоел.
Да бе Шахин е, исто како Роналдо што е Роналду, исто како Роналдињо што е Роналдињу, Робињо - Робињу и многу други ..
Beşiktaş, Fenerbahçe,...слушни и тука ако сакаш. Ако после ова мислиш исто, не ме цитирај.

^ Македонскиот Торес работава.

Добро бе онај таљавенто нормален е??..слепец невиден ебаму грдиот..ги оштети Бенфика првин со очигледен пенал од Тери па потоа со индиректен удар од вратена топка на 0-0 резултат сето ова...каков идиот еј што Сакам бенфика да извади мадиња и да ги победи Челзи на Стемфорд Бриџ бидејќи Челзи со ништо не покажа дека заслужува да игра во полуфиналето..

BASH SI COOL !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom