Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
И ај некој од поупатените нека ми каже како навивачите на МЗТ успеаа да а внесат цела таа пиротехника?? Башка и кога запалија не видов никој од чуварите на јавниот ред и мир да реагира. Сигурен сум дека нема да има ниту една пријава. Чудни работи се случуваат....А нас можеа да не проверуваат по 3 пати,да не ни дозволуваат да внесеме мегафон. Скопје 2014 и се е јасно...Честито купот на МЗТ,каква-таква сепак се брои
http://www.mkd.mk/21939/sport/palenje-fakli-vo-skopje-cini-700-evra-a-vo-tetovo-za-toa-nema-nikakvi-sankcii/

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Добро,казнати се. Се извинувам за тоа,моја грешка. Ама прашање е како ги пикнале :) Иначе според моето познавање на законот,забрането е палење на пиротехнички средства во затворени простории

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Добро,казнати се. Се извинувам за тоа,моја грешка. Ама прашање е како ги пикнале :) Иначе според моето познавање на законот,забрането е палење на пиротехнички средства во затворени простории
А, ти ко да си џандар не навијач. Како ги пикнале нивна работа. Место да кажеш фала што барем некој успеал да изнуди ерекција од твоја страна и за прв пат да осетиш како е да ти се дигне на нешто друго, а не на гол маж ти го дрвиш овдека со некојси теории на заговор.

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
А, ти ко да си џандар не навијач. Како ги пикнале нивна работа. Место да кажеш фала што барем некој успеал да изнуди ерекција од твоја страна и за прв пат да осетиш како е да ти се дигне на нешто друго, а не на гол маж ти го дрвиш овдека со некојси теории на заговор.
Си кажувам мое мислење...а очигледно некој ногу се замарат...Знаеш како,вистината боле ;)

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Кој комплексаш си брат иди лечи се...
Не,ако некој е за лечење вие сте. Јас неам проблем со вас,вие имате проблем со мене. Јас ви кажувам факти,и на крајот излегува јас дека сум комплексаш така?? Ма немој...навикнати сте само браво,најдобри сте да слушате од сите страни а кога ќе ви ја плеснат вистината у фаца,тогаш по автоматизам луѓето се комплексаши?

A

Aruna_Kone

Гостин
Не,ако некој е за лечење вие сте. Јас неам проблем со вас,вие имате проблем со мене. Јас ви кажувам факти,и на крајот излегува јас дека сум комплексаш така?? Ма немој...навикнати сте само браво,најдобри сте да слушате од сите страни а кога ќе ви ја плеснат вистината у фаца,тогаш по автоматизам луѓето се комплексаши?
Дечко, те читам и не знам дали си ти луд или само тренираш? Кои факти ги изнесе ти до сега? Тоа што поставуваш прашање во стилот како ФА внесла пиротехника у сала не е факт него е прашање... Тоа што ти си правел МУАБЕТ со некој ЏАНДАР не е факт. ФАКТ Е ДЕКА ФАМИЛИЈАТА Е УБЕДЛИВО НАЈДОБРА И ПОБЕДАТА НА МЗТ Е ЧИСТА КАКО СОЛЗА, тоа се ФАКТИ, а не претпоставки, измишљотини и комплекси...

Ако си за дебата нормална, повели прашај што те интересира ќе ти одговориме, ако не терај си го филмот и пали си се ко неиживеано детенце..поздрав

H

HoT IcE

Гостин
Кога почнува плеј оф? Кога е финале ?
Се надевам МЗТ да го земи трофејот сезонава, заслужено ќе биде во секој поглед, цела сезона доминација, плус единствена екипа што во Куманово не потклекна, за разлика од првите ривали Фени, кои на два пати беа пред пораз, да не им беа судиите.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
И Фени и МЗТ предноста ја стопиле во последната четвртина.
Штета што не ја изгледав барем оваа што ја пренесувале на 5+ .

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Каков аматеризам во спортското новинарство, ова не го очекував од нив, не дека ги читам ама ги сметав за нормални, и едните и другите едвај победија, а они онпнале наслов:

МЗТ и Фени без проблеми во првото плеј-оф коло

http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Kosharka/mzt-i-feni-bez-problemi-vo-prvoto-plejof-kolo
И те како имаа проблеми само да си ги прател друже новинарче.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.173
Поени од реакции
46.344
Овие Лирија 18 поени воделе на 8мин до крај, или 15 беа, сеедно ... :facepalm:
А Србо у свој стил ја изгуби денес, ваква шанса тешко пак, МЗТ беа очајни а мала е веројатноста вакво издание да имаат пак у серијава, поготово дома ... еве да речеме дека ко гости ќе изгубат ... а и тоа гости е у наводници зашто пак ќе играат пред своја публика.

едит, на крајот чист фаул имаше над Перо, и Гечевски призна али не при шутот туку претходно, јасно се виде тоа од снимката, ја убија неизвесноста судиите со таа одлука и со право се бунеа од Торус али никој не им е крив што решија со вакво солидно тимче сезонава да ја тераат без тренер.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Иако сезонава кошарката ни е на прилично високо ниво - судиите се тука за да ја држат под земја. :mad: Фан сум на МЗТ и мило ми е што победија, али ова стварно беше очај. Не само последниот фаул, туку низ целата утакмица имаа одлуки од кои ти иде да си ја лупнеш главата од ѕид. Знам дека ако не се променат некои работи ова лошо ќе биде понатаму. Денес донесоа одлука во корист МЗТ, али знам дека утре можно е да донесат некоја одлука против нив и да им наштетат сериозно. Мора да се поправаат судиите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.579
Фени е веќе во финалето по денешната победа во Сарај.
МЗТ си ја закомпликува работата. Од чиста победа, примиле 12 кош во последната минута и загубиле од Торус :eek:
Да резимираме, Фени-Лирија 3-0, МЗТ-Торус 2-1!
Фени го чека својотн противник, а МЗТ веќе во наредниот дуел во Јане Сандански ќе има шанса за пласмн во финалето :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom