Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
И ај некој од поупатените нека ми каже како навивачите на МЗТ успеаа да а внесат цела таа пиротехника?? Башка и кога запалија не видов никој од чуварите на јавниот ред и мир да реагира. Сигурен сум дека нема да има ниту една пријава. Чудни работи се случуваат....А нас можеа да не проверуваат по 3 пати,да не ни дозволуваат да внесеме мегафон. Скопје 2014 и се е јасно...Честито купот на МЗТ,каква-таква сепак се брои

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И ај некој од поупатените нека ми каже како навивачите на МЗТ успеаа да а внесат цела таа пиротехника?? Башка и кога запалија не видов никој од чуварите на јавниот ред и мир да реагира. Сигурен сум дека нема да има ниту една пријава. Чудни работи се случуваат....А нас можеа да не проверуваат по 3 пати,да не ни дозволуваат да внесеме мегафон. Скопје 2014 и се е јасно...Честито купот на МЗТ,каква-таква сепак се брои
Каква бе брат?Надиграни сте, комплетно.20 разлика изгубивте, каква?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Како успеале успеале, се снашле некако. Како мене ме проверуваа и другарите? Фалеше уште малце и јајцава да ми ги почешаат...
И што мешаш бакљи со остварената победа на терен, ниту една контроверзна одлука немаше од судиите вечерва, сите си беа на место.
Скопје 2014 :pos:, тоа е... место да си ги барате грешките кај Емилчо вие мешајте политика.
А и до некаде ве разбирам никогаш не сте осетиле 4 порази по ред од главниот ривал, али лека полека ќе си се навикнувате на порази. :cool:
--- надополнето: 25 март 2012 во 23:45 ---
Не бе Грујо од Катар се јави да тепаат МЗТ со 20 разлика. ;)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Поради Х причини,несмеам се јавно на форум да пишувам...ако го интересира некој моето мислење за натпреварот,нека ми пише пвт. Иначе брат не беа 1 или 2 стробови,внатре имаше 30+. По разговорот и со полицаецот во нашиот автобус дознавме некој работи шо не се за форум. Поздрав
--- надополнето: 25 март 2012 во 23:48 ---
П.с. тебе Фени изгледа голем комплекс ти има оставено од сезоната 2007-2008 ;)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Поради Х причини,несмеам се јавно на форум да пишувам...ако го интересира некој моето мислење за натпреварот,нека ми пише пвт. Иначе брат не беа 1 или 2 стробови,внатре имаше 30+. По разговорот и со полицаецот во нашиот автобус дознавме некој работи шо не се за форум. Поздрав
--- надополнето: 25 март 2012 во 23:48 ---

П.с. тебе Фени изгледа голем комплекс ти има оставено од сезоната 2007-2008 ;)
Не само што му го скрши срцето туку и тимот ;)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе неможам да спијам од Фени, што да ви кажам, хаха :D Ако некој имаше помош од судиите тогаш, вие бевте тоа, погледнете Самарџиев како направи 5 чекори и 3ка даде, ама не е важно затоа пак сега заради него си губите :D

А сега живеам во Аеродром, фан сум на Мзт, а тие квалитетно ве плескаат :D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.370
Поени од реакции
5.461
Заслужено, рутински како во првенството !!!
МЗТ заслужи титула оваа сезона, покрај вакви засилувања и покрај вакви навивачи незнам шо да се речи...
Фемили секоја чест :cuc::cuc::cuc:
Без зборови ме оставија сезонава, лудаци !!! (y)

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Душан е ова бар мислам, по познатиот е овој или поуспешниот. :)
Браќата беа Душан и Илија. Е сега колку што памтам на еден меч на Мзт од македонската лига, коментаторот рече дека тоа е Илија (значи оној послабиот :)). Сепак не ми се нешто премногу релевантни нивните тврдења :)

Инаку честитики до навивачите на Мзт за трофејот во купот. Целосно го надиграа Фени. Со ваква доминација на центарските позиции навистина е тешко да се загуби меч. Тодор Гечевски и се е можно :).

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе каков Емил, 0 од тренер е тој за мене, знаеше да победува коа имаше дрим-тим а Работнички и МЗТ камења од екипи, па си ги плескаше како сакаше. Се појача МЗТ победа не виде Рајко... :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ги исплескаа како мали деца...фемили одлични како и на сите утакмици оваа сезона.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
А сега живеам во Аеродром, фан сум на Мзт, а тие квалитетно ве плескаат :D
Мали ти и кога беше во Струмица беше за заводот ај не се прави сега на тошо го нема радикал да ја каже пораката :P се плашеше ти да не испадне она у јавноста да не дознаат струмичани па да не го јадеш дома :))))

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мали ти и кога беше во Струмица беше за заводот ај не се прави сега на тошо го нема радикал да ја каже пораката :P се плашеше ти да не испадне она у јавноста да не дознаат струмичани па да не го јадеш дома :))))
Не бев :D Едноставно е, ги имаат најдобрите навивачи во Македoнија и за мене одсекогаш биле симпатични како клуб :D

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Мое мислење за купот. Разликата ја направи Гечевски. Се гледа за каков квалитетен играч, посебно за во нашата лига, се работи. Фантастично навивање од Фемили. Соколов според мене наголемото разочарување на овој турнир. Како да го има изгубено осетот за кошарка. Инаку мислам дека МЗТ финалето го доби по промашувањето на Радулович. Потоа Фени како да немаа мотиви. И секако главен виновник Емил Рајкович. Како ли само го трпат кавадарчани. Човекот беше изгубен во простор и во време... И уште еднаш честитки за МЗТ...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Еден навивач на МЗТ Скопје ја земал рачката од пехарот за да преспие со неа.

Според изјавите на луѓето од клубот, тој рекол дека ќе ја чува под перница и дека наредниот ден ќе ја врати за да може пехарот да го добие стариот лик.

Ех, што ти значи трофеј по 12 години…

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom