па таков е стадионот на Меаца неможи да има ан сите страни бидејќи одредени места се деликатни..а овај Јувентус арена е граден во англиски стил и сите столчиња се едно до другоКореографијата не беше на една трибина на цел стадион беше, и ВИП ложата учествуваа во кореографијата,ја мислам дека на Милан и Интер само трибината кај навивачите има кореографија...
) не ме јеби сеа деликатни местапа таков е стадионот на Меаца неможи да има ан сите страни бидејќи одредени места се деликатни..а овај Јувентус арена е граден во англиски стил и сите столчиња се едно до друго
а добро ај размисли малце мислиш му нема текнато на тие таму што се задолжителни за кореографии да направат низ цел стадион???..демек навивачите на Јувентус многу паметни се и тие се сетиле на таква кореографија???..ма немој да ме јебеш бре) не ме јеби сеа деликатни места
Го видов сега, и го ставам одма
Па од сега само со тебе ќе се кладам, само да губамA треба да бидеш среќен, добро си прошол !!
Ја какви аватари знаем да закачим, еве најсвеж пример е Џони Вајсмилер
Па од сега само со тебе ќе се кладам, само да губам
Кој бе не е до него, неда е до него али слабо ги пратеше очигледно, 7 по ред победи имаа, Милан ги тепаа во меѓувреме, бољи ветер у грб не можеа да добијат, на -5 беа од Јуве, далеку од тоа дека тој период беа залежани само стратегот не знаеше што да прави со тактиката кога се врати Снајди и почна да се губи начисто, експериментираше во најделикатниот дел од сезоната а имаше добитен формат и нормално, доживеа колапс.колку и да се плука по раниери,вината не е главно до него овојпат...наследи тим во кој 95% од играчите не им до фудбал и се залежани МАКСИМАЛНО,евентуално со младинците да ги извадеше и да пробаше нешто да стори повеќе....
Дa ти кажам право, тој период Интер сериозно ме загрижија што се однесува до борбата за титула. Дури и имав еден пост во таа смисла, кога некој од јувенташите рече дека е добро што Интер го победил Милан а јас пишав дека не сум задоволен од тоа затоа што предходно ние одигравме 1-1 со Каљари и сега освен Милан ќе ги имаме и Интер на врат. Што се случи од тогаш само Ранко знаеКој бе не е до него, неда е до него али слабо ги пратеше очигледно, 7 по ред победи имаа, Милан ги тепаа во меѓувреме, бољи ветер у грб не можеа да добијат, на -5 беа од Јуве, далеку од тоа дека тој период беа залежани само стратегот не знаеше што да прави со тактиката кога се врати Снајди и почна да се губи начисто, експериментираше во најделикатниот дел од сезоната а имаше добитен формат и нормално, доживеа колапс.