pa nemam visa kartaПа внеси не е тешко само преку withdrawal внеси ја![]()

ja mislev samo da primam i da vrsam isplata na drugi strani preku paypal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa nemam visa kartaПа внеси не е тешко само преку withdrawal внеси ја![]()
При регистрацијата на jokeroo.com што да пишеме кај address, city, state/province, zip code, country? Вистинските или важно е само доле paypal адресата да е точна?Ги земав веќе. Пиши друга држава!
paypal адресата е важно да биде точна!При регистрацијата на jokeroo.com што да пишеме кај address, city, state/province, zip code, country? Вистинските или важно е само доле paypal адресата да е точна?
ОК, фала многу друже се регистрирав и твој реферал сум. Со среќа правење париpaypal адресата е важно да биде точна!
Pa nemam mnogu sto da kazam poseteteja www.makemany.cjb.net i videte sami ! Originalno i vistinito
Pozdraf ....
PTC I BUX SAJTOVI KOISTO ME PLAKAAT
90 % OD NIV SE POSTARI OD EDNA GODINA
http://tinyurl.com/brcs8f3
HAVE NICE DAY![]()
Јас сум од .мк а имам Paypal, што значи дека исплата е можна, но не се исплати да работиш со такви сајтови бидејки вложениот труд е преголем за заработката што ја нудат.Ај не глуми лудило те молам како тоа ти примаш пари од нив кога они вршат исплата преку Payment processor како PayPal и други што не се достапни во нашава држава!!
Јас сум од .мк а имам Paypal, што значи дека исплата е можна, но не се исплати да работиш со такви сајтови бидејки вложениот труд е преголем за заработката што ја нудат.
SLUSAJ,AJ I TI NE GLUMI LUDILOАј не глуми лудило те молам како тоа ти примаш пари од нив кога они вршат исплата преку Payment processor како PayPal и други што не се достапни во нашава држава!!
SLUSAJ,AJ I TI NE GLUMI LUDILO
ISPLATA SE VRSI I PREKU ALERTPAY
Nova isplata od Buxify
![]()
na ovoj sajt moras da bides upgrade member minimum 10 $,20,mozes i 1.000 $ i najmnogu eden mesec,i najmnogu mozes da dobies 130 % od vlozena suma
na primer sega vloziv 10 $ i najmnogu 13 mozam da zemam
klikas do 200 reklami mesecno-na den ima 10-15,ama,koga ke dojdes do 200 klika prekini,bidejki membership ke ti go vratat na free,tamu pisuva do koga ti trae membership-eden mesecsekoj klik na ova najnisko nivo na membership e 0.03 $-ama toa se tknr. virtuelni buxify $,na pr. sega imav 15 buxify $
i sekoj den ti delat ,nesto kao dividenda vrz osnova na tie buxify $-mene mi doagase na den okolu 0.400 vistinski $,sto za eden mesec bi doslo okolu 12,13 $
--- надополнето: 27 март 2012 во 20:12 ---
KURAJBER EDEN-SLUSAJ AKO TI SE ZARABOTUVA PARI PREKU INTERNET SLUSNI NEKOJ SOVET-
A AKO NE ODI KOPAJ NIVI ILI NA PAZAR PRODAVAJ SEMKI