NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
Во кратки црти дали би сакала (според аватаров) да ми објасниш што нуди странава поточно,дали бара некаков влог пошто вака ми изгледа на SCAM.
И јас мислам така како што разбрав доколку поканиш 5 луѓе добива 4000 долари месечно без никаков друг придонес на страната многу погрешно од нивна страна што ставиле толку неверодостојни суми,85% e превара ама да видиме!Ништо оваа скам ке биде .. сега се регистрираат сите али ке испадне најголема превара..
Јас си работам на микроворкерс не е многу али колку за на бвин 10-15 е месечно правам работам по 1-2 сати дневно али не секој ден .. кога ке ми текне имам уште некоја страна со така со игри што се прави пари и со лајкови кликање на фб ако сакаш пиши пп
Ништо оваа скам ке биде .. сега се регистрираат сите али ке испадне најголема превара..
Јас си работам на микроворкерс не е многу али колку за на бвин 10-15 е месечно правам работам по 1-2 сати дневно али не секој ден .. кога ке ми текне имам уште некоја страна со така со игри што се прави пари и со лајкови кликање на фб ако сакаш пиши пп [/quote
Дали може да ми дадеш повеќе информации за микроворкерс,како работи,услови и др?
Не колку што знам јас .Дали може да се префрлат пари од Alertpay на некоја кладилница?
Спомна погоре дека од Микроворкерс вадиш, колку да ставиш на Бвин ако добро разбрав, на кој начин или грешка сум разбрал?Не колку што знам јас .
да од микроворкерс ги префрлаат на манибукерс и од на манибукерс редам на бвин .. т.е можеш скоро на сите онлајн обложувалници да депозитираш преку манибукерс !Спомна погоре дека од Микроворкерс вадиш, колку да ставиш на Бвин ако добро разбрав, на кој начин или грешка сум разбрал?
Пиши ми пп подетално за работата.Ништо оваа скам ке биде .. сега се регистрираат сите али ке испадне најголема превара..
Јас си работам на микроворкерс не е многу али колку за на бвин 10-15 е месечно правам работам по 1-2 сати дневно али не секој ден .. кога ке ми текне имам уште некоја страна со така со игри што се прави пари и со лајкови кликање на фб ако сакаш пиши пп
имаме слушнато .. али ке испадне на крај дека е заебанција . ако не е со здравје да си ги трошиш парите ... али не верувам дека така лесно ке даваат пари .останува да видиме од понеделник !Не знам дали слушнавте за новиот Face-Tweet-Google името му е Wazzub ...
Наместо да ги даваат парите за класично рекламирање, тие се одлучиле да плаќаат луѓе кои ке ги рекламираат ...
Јас за 7 дена направив (ФАКТОР 68) а од 3 па нагоре веке си кфалификуван за плаќање..
http://signup.wazzub.info/?lrRef=ada81e16
Почнав и јас на микроворкерс баш ради ова. Ако може во приватна да ми објасниш како иде како ги префрлаш парите, колку време треба да стигнат и како ги вадиш после пошто сум нов во ова.Ништо оваа скам ке биде .. сега се регистрираат сите али ке испадне најголема превара..