Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Како што успеав да видам од успорената снимка Бојан имаше мал контакт со топката, при што таа стигна до нозете на Освалдо веројатно (не ми текнува кој точно играч беше) и затоа беше досуден офсајдот, а и никој не се бунеше од Рома како што приметив.
дај ја дечко таа успорена снимка те молам да разрешиме - СЕ дотогаш тоа беше пасивен офсајд и сигурен сум во тоа

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Питу бе бато, имаш ли ти нешто друго да кажеш на темава освен да сереш за некого :pos:стварно се трудам да најдам таков пост каде нешто паметно ке кажеш.И да не е точно ама барем да звучи паметно, да има смисла некаква и малце од малце да укажува на тоа дека размислуваш пред да пишеш нешто
Најинтересното е што јувенташ му кажува на миланиста да не сере на темата хахахаха.....

С

сашенко

Гостин
Најинтересното е што јувенташ му кажува на миланиста да не сере на темата хахахаха.....
Јас како што ја пратам темава дечките од фан клуб Јуве се обидуваат да објаснат нешто.Колку и да не е точно барем прават маубет некој а ова што го прави Питу е баш серење и непродуктивен маубет.Пиши нешто, излажи, нема да ти биде прв пат сигурно.Ама маубет некој а не само офтопици.Кога пишував во фан клуб Милан едно 5 пати сигурно ме цитираше да ми каже дека сум му бил досаден.Освен оф топик, не приметив дали знае нешто на темата да пише

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Јас како што ја пратам темава дечките од фан клуб Јуве се обидуваат да објаснат нешто.Колку и да не е точно барем прават маубет некој а ова што го прави Питу е баш серење и непродуктивен маубет.Пиши нешто, излажи, нема да ти биде прв пат сигурно.Ама маубет некој а не само офтопици.Кога пишував во фан клуб Милан едно 5 пати сигурно ме цитираше да ми каже дека сум му бил досаден.Освен оф топик, не приметив дали знае нешто на темата да пише
Те цитирал да ти каже дека си досаден, затоа што си досаден.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Питу бе бато, имаш ли ти нешто друго да кажеш на темава не ми е јасно освен да сереш за некого :pos:
Наместо да си ја слават победата, тие се замараат што ќе речат Јувенташите. Ко јас на пример утре, ако го победиме Интер да земам на брат ми (навивач на Милан) и у фаца да му викам " A, a, a, брат, што имаш да кажеш сега?"
Ме заболе што ќе каже и дали ќе каже, ќе си славам за себе и не ме интересира дали некого го изнервирало тоа што Јувентус победил, особено ако неговиот тим не учествувал во мечот. Јас од 38 меча на Милан гледам просечно 15 тина по сезона (и тоа релаксирано), членот од претходната страна ми пишува дека сум плачел ко пичица после секоја победа на Милан. Не бе јас немам попаметна работа во животот, мазохиста сум и се молам пред секој меч Милан да победи и тоа по можност нерегуларно, за јас после да си ја трескам главата од ѕид и да пукам од нервоза затоа што Милан победил:pos:

С

сашенко

Гостин
ПЛАЧИПИЧКИ сте бе...па колку сакате љутете се.
Просто ги обожавам твоиве постови.Секогаш продуктивни, секогаш со најдобра намера.Форумов не е тоа што е без вакви паметни членови како тебе.Едноставно, мерак ми е да те читам...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Просто ги обожавам твоиве постови.Секогаш продуктивни, секогаш со најдобра намера.Форумов не е тоа што е без вакви паметни членови како тебе.Едноставно, мерак ми е да те читам...
<3

М

- Миланело -

Гостин
Според сите правила ова е директен црвен.

Али ае, небитно. Ионака првенството е отидено у курац.
Ма каков црвен бе ... :facepalm:, иначе денес да изгубеше Милан ќе беше отидено првенствово у курац? Гледате дека се помали Ви се шансите за титула и првенството у курац е отидено...

P

PewDiePie

Гостин
Сашенко немам намера да се удостојувам со цитат,ама еве ќе ти се обратам зошто 100 пати ме имаш спомнато на темава а памет рониш крокодилски солзи,другарче постои на форумов опција да игнорираш член,ако не сакаш да читаш мои постови зошто се нели непродуктивни стај ме на игнор и крај. :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Јас како што ја пратам темава дечките од фан клуб Јуве се обидуваат да објаснат нешто.
Ај темава, ама пред некој ден дебакли беа во фан клуб Јуве дека сеуште немаат пораз сезонава... односно Милан не ги победиле во купот :pos:. Веќе кога сме кај оваа дискусија би било добро да постирам нешто за во иднина да не се брукаат одредени членови од фан клуб Јуве.

The former Lega Calcio chief actually wrote a letter to the Gazzetta insisting that Juve did pick up their first loss of the campaign.
“If you take into account the regulation 90 minutes then Juventus were beaten,” Galliani said. “This is a conclusion from article seven of the Italian football rulebook.
“That states that a game is played over two 45 minute periods unless a different time period is agreed by mutual agreement between the referee and the two teams.
This was not the case and the addition of extra time was derived by the rules of the competition. As a result, Juventus did not maintain their unbeaten record.

Или на поедноставен начин да се објасни за неупатените : Бидејќи Јуве ги победија Милан со 2-1 на гости, единствениот начин за да има продолженија е и Милан да ги совлада Јуве со 2-1 на нивни терен. Was that so hard?

Ова се однесува за тие од фан клуб Јуве што за џабе ми потрошија драгоцени минути од животот :icon_lol:

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ова навивачиве на Милан наместо да си ја прослават победата идат како дечиња и викаат аааа видовте јувентуаши хахах како против јуве да игравте.... Па ова го прават деца во осмо одделение... Никогаш не ме интересирало победа или изгуба на Милан глупости! Некако темава стана за се да се дебатират освен за Сериа А не !

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013

... или во превод: Колку пенали ќе ни бидаат потребни за да ја победиме Барселона???

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ај темава, ама пред некој ден дебакли беа во фан клуб Јуве дека сеуште немаат пораз сезонава... односно Милан не ги победиле во купот :pos:. Веќе кога сме кај оваа дискусија би било добро да постирам нешто за во иднина да не се брукаат одредени членови од фан клуб Јуве.

The former Lega Calcio chief actually wrote a letter to the Gazzetta insisting that Juve did pick up their first loss of the campaign.
“If you take into account the regulation 90 minutes then Juventus were beaten,” Galliani said. “This is a conclusion from article seven of the Italian football rulebook.
“That states that a game is played over two 45 minute periods unless a different time period is agreed by mutual agreement between the referee and the two teams.
This was not the case and the addition of extra time was derived by the rules of the competition. As a result, Juventus did not maintain their unbeaten record.

Или на поедноставен начин да се објасни за неупатените : Бидејќи Јуве ги победија Милан со 2-1 на гости, единствениот начин за да има продолженија е и Милан да ги совлада Јуве со 2-1 на нивни терен. Was that so hard?

Ова се однесува за тие од фан клуб Јуве што за џабе ми потрошија драгоцени минути од животот :icon_lol:
И што ти е тебе битно како навивач на Милан дали сте го победиле Јувентус кога не сте во финалето? И обратно, што ќар имав јас во финалето на ЛШ од 2003 што Јувентус остана непоразен кога беше поразен на пенали?
Поразен е тој што отпаѓа од понатамошното натпреварување или во случајов со финалето, тој што на крај добива само медал а останува без пехар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom