Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес беше истиот судија така?!? Се дешаваат грешки бе друже некад у твоја полза некад против тебе јебига тоа е. Проблемот е што плачете ко пичици после секој пенал досуден за Милан без разлика дали тоа било пенал или не.
Грешка си, јас не плачам после пенал досуден за Милан, туку после недосуден за Јувентус. Зошто толку си давате на значење? Зарем мислиш дека јас секој меч седам да го гледам Милан и дека му ги бројам пеналите? Кога имам време (секое второ, трето коло) ќе седнам и ќе изгледам меч на Милан и тоа чисто зошто брат ми е миланез па ги гледа. Немам дуга работа, ќе анализирам меч на Милан и дали судењето било или не за нив.

Хахахаха да се поништело првенството. Што нема да прочиташ

Реков јас голот од Суљо скапо ќе се наплати во остатокот од првенството.

552099_277988605609142_126931667381504_659610_329068197_n.jpg

coreof.jpg

A сеа што би рекол Шоиќ, "ЌАО, Ма ЌАО кад ти кажем" !!

Пред вториот гол на Милан беше досуден офсајд на Бојан, кој се повлече и ја препушти топката на својот соиграч. По таа логика, минатото коло голот на Емануелсон беше од офсајд затоа што Ибра исто како Бојан, ја пропушти топката.

Како што успеав да видам од успорената снимка Бојан имаше мал контакт со топката, при што таа стигна до нозете на Освалдо веројатно (не ми текнува кој точно играч беше) и затоа беше досуден офсајдот, а и никој не се бунеше од Рома како што приметив.

Како што успеав да видам од успорената снимка Бојан имаше мал контакт со топката, при што таа стигна до нозете на Освалдо веројатно (не ми текнува кој точно играч беше) и затоа беше досуден офсајдот, а и никој не се бунеше од Рома како што приметив.
Па не знаеја дека ќе примат гол:)
Ако имало контакт, тогаш е офсајд и нема збор ама не приметив па прашав, тоа е тоа.

Според сите правила ова е директен црвен.
За ова оди во Примера дивизион темата и фановите на Реал и Барса нека ти објаснат, тие се по овие работи.
Ние овде за пенали се расправаме. :D

Па и Снајдер го нагазна Гаргањо и немаше црвен и значи првенството поради тоа е ојдено у курац. Ајде не сте први и не се важи оваа сезона е пропадната. :pos:
164454hp2.jpg

Питу бе бато, имаш ли ти нешто друго да кажеш на темава освен да сереш за некого :pos:стварно се трудам да најдам таков пост каде нешто паметно ке кажеш.И да не е точно ама барем да звучи паметно, да има смисла некаква и малце од малце да укажува на тоа дека размислуваш пред да пишеш нешто

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom