[Serie A] Јувентус - Интер (25-Mar-2012; 20:45h)

Кој ќе победи на дербито на Италија?

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
добро бе интераши невие досадно?
гледајте си во вашиот тим, дека имате лоша сезона а не да се фалите овде кој бил во сериа б и незнам шо
Прочитајте од почеток ви напомена гарфилд дека асолна дискусија треба да почните
Ако немате аргументи, поќутете си и готово
Жими вајсмилер е објективен сите вашите
Земете пример однего;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
... кој комплекси ги имат фановиве на интер, страшно. Колку за информација, самиот Морати ви го расипа клубов, не сме ние криви.
абе едни комплески на вечер неможам да спијам од тие пусти Јувентус...добро бе од толкава доминација и толку многу титули што Интер освои и историски успех зарем мислите дека ние(барем мојата генерација на фанови на Интер) може да има комплекс од Јувентус кој нема ништо значајно освоено или направено во последните 7 години???..и кој воопшто попаметен можи да има комплекс од фудбалски клуб??..тие муабети се иди ми дојди ми поглупи не постојат..достате со расправите и напишете нешто асолно не овој вака овој така..сепак поштовам заебанции како што прават Haket_men,Tomek,Sluzbarski барем да се насмееме сите тука а не ти веднаш почнуваш сериозно да се препукваш ид а провоцираш..барем кога сакаш да ги запустиш Интер како клуб напиши некоја заебанција

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
абе едни комплески на вечер неможам да спијам од тие пусти Јувентус...добро бе од толкава доминација и толку многу титули што Интер освои и историски успех зарем мислите дека ние(барем мојата генерација на фанови на Интер) може да има комплекс од Јувентус кој нема ништо значајно освоено или направено во последните 7 години???..и кој воопшто попаметен можи да има комплекс од фудбалски клуб??..тие муабети се иди ми дојди ми поглупи не постојат..достате со расправите и напишете нешто асолно не овој вака овој така..сепак поштовам заебанции како што прават Haket_men,Tomek,Sluzbarski барем да се насмееме сите тука а не ти веднаш почнуваш сериозно да се препукваш ид а провоцираш..барем кога сакаш да ги запустиш Интер како клуб напиши некоја заебанција
Интересни сте ми затоа, цело време Серија Б ни ја зборите. Ко Јуве само у Серија Б да освојувале титули.

ајТ, толку од мене. Се читкаме у недела ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Интересни сте ми затоа, цело време Серија Б ни ја зборите. Ко Јуве само у Серија Б да освојувале титули.

па мора со нешто да се реметиме:D

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Штета што на форумов голем број се деца што ги паметат последниве 10тина год. и затоа за нив Интер е тимиШте.
За дербиво мој тип е дека Јуве ќе победи 3-0 заради Раниери инаку со подобар тренер 2-1 2-2 макс.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Ќе има супер атмосфера , и играчите на Јуве ќе бидаат силно мотивирани , заедно со командантот КОНТЕ!

Тимот е во добра форма , но сепак е дерби , и јас викам 2-1 за Јувентус ..

F

FuckYouAll

Гостин
Прашање на време беше кога ќе почнат муабетите за Серија Б, комплексите.....:pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Прашање на време беше кога ќе почнат муабетите за Серија Б, комплексите.....:pos:
Комплекси дека сте биле во Серија Б? :pos: Не бее :)

А и што се бунат јувенташиве не знам, ете поназад некој ги зема сите постови, се виде кој пациент прв почна, јас се зезам со постовите, тоа што вас ептен ве гаѓа во срце е друг муабет, нема место за дискусија на оваа тема или било која друга... Видете си ја само темата за дербито со Милан и после зборете за тоа дека Интерашите кажувале глупости, таа тема ви е пример за глупа „дискусија“....

п.с. Се надевам дека ќе гледаме барем добар фудбал...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Bi bilo prejako ova da se povtori! I mesto 6-te gola na Sivori da upali Matri:D
За да се повтори ова треба децата да излезат, ко што излегле и тогаш ради протест, инаку регуларниот натпревар Интер службено го доби како што налагале правилата во италијанскиот фудбал тогаш поради прекин кој го предизвикале фановите на Јуве, али јебига, Ањели бил претседател на ИФФ, па си ја наредил како него му одговарало.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441

Па мора да има некоја тема на ремет, ние за серија Б, вие 27 титули, Шалке итн... :D
За натпреваров Јуве е фаворит, очајно им треба победа за да останат во игра за титулата од друга страна Интер мислам дека полека се откажува од трката за третото место но ништо од ова не мора да значи бидејќи ова е дербито на Италија, се гине на овој натпревар. Пример за ова е Јуве пред две години кога беа во обратна ситуација тимовите, Интер беше убедливо прв а Јуве слаб, а Јуве го доби Интер со 2-1.

Моја прогноза иако сум фан на Интер е 1-0 за Јуве. Секако јас ќе си навивам за Интер али реалноста е друга во моментов. Се надевам на убав фудбал и фер натпревар, па нека победи подобриот. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Bi bilo prejako ova da se povtori! I mesto 6-te gola na Sivori da upali Matri:D
Имате среќа што младите од Интер се зафатени во недела па ќе играте со истушениве, ама сепак еве едно клипче со најјаките состави во натпревар кој решава за титула:

Мое мислење е дека утакмицава е чист кец, што ме радува многу. Сто пати сум се заебал на „чист кец“ :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Интересно, тим кој дојде од Серија Б е најтрофеен клуб у Италија и годинава пак се бори за шампион.

... кој комплекси ги имат фановиве на интер, страшно. Колку за информација, самиот Морати ви го расипа клубов, не сме ние криви.

Ама пак на крајот остануе фактот дека дошол од Серија Б ! :icon_lol:

Koмплекси им кажуеш на деца што гледаат вчера фудбал дека имаат од Јувентус кој 10 години не освоил ништо и вчера дошол од втора лига ??

Барем ако толку сакате да го користите зборов научите кај да го користите не туку само да се тропнела глупост !!

Он топик, тврд натпревар, досаден, и без многу шанси, ако тепа некој ќе тепа 1-0, али ја си гласав нерешено, 0-0 најверојатно !

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ама пак на крајот остануе фактот дека дошол од Серија Б ! :icon_lol:

Koмплекси им кажуеш на деца што гледаат вчера фудбал дека имаат од Јувентус кој 10 години не освоил ништо и вчера дошол од втора лига ??

Барем ако толку сакате да го користите зборов научите кај да го користите не туку само да се тропнела глупост !!

Он топик, тврд натпревар, досаден, и без многу шанси, ако тепа некој ќе тепа 1-0, али ја си гласав нерешено, 0-0 најверојатно !
Да, во право си за тоа дека некој Интераш кој прати фудбал неколку години неможе да има комплекс од Јувентус. Затоа пак мојава генерација и горе-доле постари и помлади имаа и тоа каков комплекс. По цела недела не доаѓале во школо. Интерашите имаа највеќе неоправдани во клас:pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Да, во право си за тоа дека некој Интераш кој прати фудбал неколку години неможе да има комплекс од Јувентус. Затоа пак мојава генерација и горе-доле постари и помлади имаа и тоа каков комплекс. По цела недела не доаѓале во школо. Интерашите имаа највеќе неоправдани во клас:pos:

Си имал Интераши у генерација ?!? o_O

( :pos: )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom