[Serie A] Јувентус - Интер (25-Mar-2012; 20:45h)

Кој ќе победи на дербито на Италија?

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Да, во право си за тоа дека некој Интераш кој прати фудбал неколку години неможе да има комплекс од Јувентус. Затоа пак мојава генерација и горе-доле постари и помлади имаа и тоа каков комплекс. По цела недела не доаѓале во школо. Интерашите имаа највеќе неоправдани во клас:pos:
Ти не вади муабети :)

Си имал Интераши у генерација ?!? o_O

( :pos: )
Ти арно си тераше не забегувај сега. Држи се до Sb форите :)

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Да, во право си за тоа дека некој Интераш кој прати фудбал неколку години неможе да има комплекс од Јувентус. Затоа пак мојава генерација и горе-доле постари и помлади имаа и тоа каков комплекс. По цела недела не доаѓале во школо. Интерашите имаа највеќе неоправдани во клас:pos:
Да да страшно беше за интераши у понеделник у школо :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Може да продолжиме со темава:)
Ништо интераши, Рома ви беше шансата. Со нивниот неуспех во Милано и вашите шанси се помали утре во дербито. Ќе мора сериозно да се фатиме за работа затоа што Милан многу ќе избега а знаете како иде приказната за зајакот и желката (кога заспал зајакот од курчење и желката го победила) :). Три бода за Јуве и ништо друго, сериозна стана работава.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ништо интераши, Рома ви беше шансата. Со нивниот неуспех во Милано и вашите шанси се помали утре во дербито. Ќе мора сериозно да се фатиме за работа затоа што Милан многу ќе избега а знаете како иде приказната за зајакот и желката (кога заспал зајакот од курчење и желката го победила) :). Три бода за Јуве и ништо друго, сериозна стана работава.
Кога сме веќе кај рома мора да се спомни господинот Пупоне кој се погрижил лично натпреварот да излези од два во еден и не не извести воопшто..затоа сега се крие и не пиши воопшто..ама ајде оправудвање ќе му било дека излезен бил низ градот.....
а кога е веќе сериозна работата ќе ви ја пуштиме да победите не мора дотолку да станувате сериозни бидејќи страв не фаќа..ние од Новара и Болоња изгубивме па за вас не прајме проблем..ионака не ни оди со малите екипи:LOL:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Кога сме веќе кај рома мора да се спомни господинот Пупоне кој се погрижил лично натпреварот да излези од два во еден и не не извести воопшто..затоа сега се крие и не пиши воопшто..ама ајде оправудвање ќе му било дека излезен бил низ градот.....
а кога е веќе сериозна работата ќе ви ја пуштиме да победите не мора дотолку да станувате сериозни бидејќи страв не фаќа..ние од Новара и Болоња изгубивме па за вас не прајме проблем..ионака не ни оди со малите екипи:LOL:
пупоне сега е лајк а бос во некој дискач со пичиња на сепаре и резервирана соба со џакузи и си ги троши парите од местенката.
--- надополнето: 25 март 2012 во 00:37 ---
не си навивал за мзт изгледа :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Притисокот е на ваша страна, ние обезбедивме опстанок :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Интер годинава: 28 утакмици, 12-5-11 (38:36) 41 поен

Јуве лани по 28 коло: 28 утакмици, 11-8-9 (41:35) 41 поен

Интересно... :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
кога бев основно ми беше кошмар..цел клас Јувенташи јас за Интер и секој можен ден ме дупеа..и (не)среќа пуста моја кога отидов средно таман Интер почна да освојува титули во класот 80% жени и другите машки не гледаа фудбал освен другами што беше за Челзи:pos:..и немаше кој да реметам :pos:...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
кога бев основно ми беше кошмар..цел клас Јувенташи јас за Интер и секој можен ден ме дупеа..и (не)среќа пуста моја кога отидов средно таман Интер почна да освојува титули во класот 80% жени и другите машки не гледаа фудбал освен другами што беше за Челзи:pos:..и немаше кој да реметам :pos:...
Абе и јас бев во "женско" школо (Васил Антевски Дрен-економското у К. Вода) ама до толку не беше. Мислам на десетината машки што бевме (од 37-38 у клас). Само еден не гледаше фудбал и 4 години го заебавав дека е педер. За мене машко не е машко ако не следи фудбал.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе и јас бев во "женско" школо (Васил Антевски Дрен-економското у К. Вода) ама до толку не беше. Мислам на десетината машки што бевме (од 37-38 у клас). Само еден не гледаше фудбал и 4 години го заебавав дека е педер. За мене машко не е машко ако не следи фудбал.
ехе..јас еден куп другари имам што не следат фудбал па значи педери се:pos::pos:..можи луѓето си имаат попаметна работа:D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
ехе..јас еден куп другари имам што не следат фудбал па значи педери се:pos::pos:..можи луѓето си имаат попаметна работа:D
За машко нема попаметна работа од фудбал особено во средно школо. Еве јас 30 начукав во гзот па пак фудбалот е уште присутен исто како кога бев на крајот на основно и цело средно. Секогаш две работи биле битни, фудбал и жени, по тој редослед:pos:. Не гледам што друго би му било попаметно на еден маж:)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ова е дискусија за дербито или евоцирање спомени од детството!Се шегувам!
Гледам едвај 5 страници испишани досега!Како и да е,мислам дека јувентус е фаворит на овој натпревар(дај боже Интер да ме демантира вечер)!

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Се вративме IN NORMALITY!

+15 бода ... Вечерва СИЛНА МОТИВАЦИЈА , 2 супер кореографи , бодрење на тимот до 95 минута .

Се враќа Матри у нападаот заедно со Вучко и Пепе , средниот ред со Видал Пирло Маркизио , Касерес Барзали Киелини Де Челје , Буфоооон!!!

АЈДЕЕЕ!!! После Калчополи во Серие А , заборавија победа во Торино ... ФОРЗА ЈУВЕ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom