Македонска ракометна репрезентација - (жени)

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Леле,леле што направивме.....

Тоа жени ни ја враќате надежта во женскиот ракомет !

:)

Кале си е Кале бе, треба некој утакмици тука да си ги играме...незаменливо место е.:)

Јако ќе беше да влезеше цепелинот на крај.

Cestitki za pobedata na makedonskite reprezentativki nad aktuelniot svetski viceprvak Francija 30:27.. Sekoja cest za igrata, hrabrosta i pristapot vo natprevarot na nasite rakometarki...(y)
Znaci, vo vakva situacija najdobro e Makedonija da gi dobie site na domasen teren (ostanuva uste onoj so Turcija vo Skopje) i eventualno taa gostinska pobeda da se bara protiv Litvanija, za da mozeme da se nadevame na plasman na Evropskoto prvenstvo ovaa godina vo Holandija..

Тоооо, браво !!! Ко во старите времиња на Кале !!!

ех, дај Боже да се вратат тие времиња кога бевме велесила у женскиот ракомет !!!

Како и да е, фали навијачка група, да се серат останатите екипи кога ќе гостуваат, како на времето.

На кратко: После утакмицата со Турција што ја гледав, не очекував многу од оваа...Првите 20тина минути играа како препородени...Грешките беа сведени на минимум, и изиграа некои одлични акции...Е после тоа, како и секогаш, следеше пад на играта, али се на се, јас сум многу задоволнa. Пецевска феноменална, Портјанко(сега Николоќ) исто така одлична, Андрејева и Мечевска солидни...На Бајрамовска не и беше денот, одигра далеку под своите можности...И за крај, морам да ја спомнам...Елена Ѓорѓиевска...После секоја утакмица го прашувам истото...Што бара девојкава во репрезентација???

Него, ме интересира дали Портјанко ќе игра до крајот на квалификациите ?

леле не ми се анализира сеа....се надополнувам и јас кон честитките.......инаку кога и да а видам пецевска.....уффффффффф колку е секси не е свесна............:D

И за крај, морам да ја спомнам...Елена Ѓорѓиевска...После секоја утакмица го прашувам истото...Што бара девојкава во репрезентација???
ја форсираат од 15та година, а сега веќе има 20... мислам дека татко и е ракометен тренер... ќе си остане "талент'.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom