GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.718
- Поени од реакции
- 11.556
sega uste da ni ostane ronaldo.
ај после подолго време да напишам и јас нешто овде.
таман се одморив една недела од шпекулации за роналдо и реал таман ко дојдов од ескурзија гледам овде 10 страни за роналдо. не се замарајте луѓе ако сака нека си оди ако не нека не оди и толку за тоа.
манчестер постои многуууууууу време и сигурно нема да престане да постои ако си оди еден играч. така да роналдо ако си одиш good trip and never come back:salut:
гледам уште не сме зеле ниедно засилување. со бербатов бидна ли нешто??? немајте гајле ѓаволи којзнае што му се врти на фергусон сега во главата кое пеколно засилување. си знае лисецот. му побеле косата во манчестер и сигурно знае кое е најдобро засилување за тимот. ќе бидат и засилувањата после еуро.
и за крај гледам овие лузериве зеле тренер а????сколари???
ај би требало да биде поинтересно со него во премиер лига.
ај да видиме како се нервира кога губи од манчестер.
овој ми изглеа како смирен тип ама нз како ќе го поднесе поразот од ѓаволите:pos2: :pos2: :pos2:
на мој фан клуб ќе си пишувам што сакам никој не може да го спречи тоа а ти ако сакаш читај ако не не мораш.Ја не знам дали во претходните мои постови ги навредив Јунајтед,или реков нешто лошо за нив,а ти глеам вреѓаш Челзи вакви Челзи лузери,иначе поголем лузер од тебе нема.Се повлекувам од овој Фан Клуб,заради вакви како тебе!!!
Смирен ?? Чек дис аутовој ми изглеа како смирен тип ама нз како ќе го поднесе поразот од ѓаволите:pos2: :pos2: :pos2:
Хаха..А Есјен, Тери, Макалеле,Aнелка,Eшли Кол?Ххаа..Замислете ултимејт фајт..Партали...:pos2::pos2::pos2:ејјјјјјјј да де сега ми текна на ова откако го гледав.
да се надеваме дека нема да го истепа шминкерот, пошто над други играчи ако крене рака нема добро да помине(руни,тевез,видич,фердинанд,андерсон...).
Ќе има Mortal Combat :pos2::pos2:Хаха..А Есјен, Тери, Макалеле,Aнелка,Eшли Кол?Ххаа..Замислете ултимејт фајт..Партали...:pos2::pos2::pos2:
hahah ovoj dragutinovic e zver. na eden moj drugar rodnina mu eСмирен ?? Чек дис аут