UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Види им го скорот и на Баерн, види ги играчите што играат таму + сега и Швајни назад. Реал имаа оваа сезона еден сериозен противник, Барса и не добија ни еден дуел со нив, ова ќе биде вториот сериозен противник на Реал.
pa real ima kade kade podobar skor..inace za seriozni protivni i Baern nemase mnogu serizoni...u Prvenstvo edino so se na nivo se Borusija i mozebi Baer leverkuzen ( od koj mislam deka baern izgubi od dvete...

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Како би играле финале Барса со Челзи, баш ме занима ?

Него, не летајте дека Барса - Реал ќе биде финалето. Ниту на Реал ќе му биде лесно со Баерн ниту Барса ќе излезе лесно на крај со Милан, па после еден од Челзи Бенфика.

1/2 финалето од една страна 99% ќе е Реал -Баерн, другото....буквално секоја екипа може да се најде таму. И Бенфика и Челзи и Милан и Барса имаат шанси.

Како фан на Барса се надевам и верувам дека тимот може да тера до финале и да го освои, али дека патот ќе биде лесен...тоа не.
Toa да никогаш не се знае, доста само јаки екипи одат во финалиња и освојуваат годинава се најдоа послаби екипи во четврт финалето мене кеиф ќе ми биде барем една од нив за заигра во финале иако тоа е невозможно :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Баерн - Милан

какво финале ќе биде тоа :icon_lol:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Toa да никогаш не се знае, доста само јаки екипи одат во финалиња и освојуваат годинава се најдоа послаби екипи во четврт финалето мене кеиф ќе ми биде барем една од нив за заигра во финале иако тоа е невозможно :)
Барса-Челзи можат да играат само 1/2 финале, така би се вкрстиле доколку поминат и двете екипи.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.235
Баерн сигурно оди во финале.
--- надополнето: 16 март 2012 во 13:28 ---
Баерн сигурно оди во финале.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ајде ајде, на Марли и курајбер им е криво шо Милан се падна со Барса па сеа го местеле финалето... :icon_lol:

се заебавам... :D

Али не, озбилно, шо има веза ако Реал помине со полесни противници демек нема да биде незаслужено !? Ај да е ова турнир кој се игра у еден месец (ко ЕП/СП) па им се паѓаат полесни противници и можат да „одмараат“, да, али вака може тоа негативно да влијае оти кога ќе наидат на јак противник ќе го јадат...

Инаку и мене ми е глупа ждрепкава, сакав појак противник, бар некој ко Бенфика, Челзи... најмалку ги сакав Апоел и Марсеј.

Единствено позитиво е тоа што у полуфинале ќе треба да се рчкаме со Баерн убер аллес... Боби, Никола, поздрав! :D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја па мислам афричкиот тим ќе покаже колку се преценети баерн во моментов.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ми се исполни желбата..Бенфика падна со Челзи и се надевам дека ќе му одржат лекција по фудбал и дека не се наиивни како Наполи..Бенфика се екипиште и ќе го докажат тоа во оваа фаза само штета што ќе платат за тоа во домашното првенство и послаби екипи од нив како Брага и порто можат нда му ја земат титулата..за другите нема што да коментирам освен дека Милан ќе го јадат стапот само не убедливо..Баерн ќе си поминат бидејќи не се Интер а Мадрид ќе испаднат од Тричковски и компанија:D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Hmm interesna zdrepka,mada mnogu teska za Barca.Moze da recam deka po tesko nemozese da bide,za protivnici gi imame Milan i Celzi a pak so RM moze da se soocime samo na finale,toa e minus za nas,polesno ke ni bese na dva dueli da gi sovladime...
Barca ima prednost pred Milan i Celzi deka i cetvrt finale i polufinale vtoriot mec go igra doma,taka da ocekuvam da stigneme do finale a nema da bide lesno....Od druga strana pak ocekuvam Bayern da mu naravi golemi problemi na RM so ogled na toa deka finaleto ke se igra kaj niv,pa nema da se otkazat lesno.A i nikoj ne gi znae silite na RM vo Ls ovaa sezona,nema igrano so nieden seriozen protivnik,taka da interesno ke bide....
p.s:Poslednite 2 tituli Barca vo LS gi dobi protiv najteski protivnici,: Milan,Celzi,Mancester....Arsenal,RM,Mancester...pa i ova godina izgleda taka ke bide:cool:

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
pa real ima kade kade podobar skor..inace za seriozni protivni i Baern nemase mnogu serizoni...u Prvenstvo edino so se na nivo se Borusija i mozebi Baer leverkuzen ( od koj mislam deka baern izgubi od dvete...
Сити, Наполи, Вињареал вс Лион , Ајакс и Динамо Загреб.

Дали гледа ти натпревар на Баерн оваа година ?
Посебно кога Швајни е во тимот ?

Ждрепката е направаена топ.
Ќе гледаме Милан - Барса, Челзи - Милан / Барса , Баерн - Реал. Надевам се дек нема да има падобранци како Шалке, Лион претходните години :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.235
Ќе зборам за мојот тим, задоволен од ждрепката. Апоел ќе ги смачкаме, а со Бајерн ќе биде доста интересно. Двата клуба си имаат долга историја во межусебни натпревари и неможе да се предвиди кој ќе биде победник и кој ќе отиде во финале.

А да, натпреварите во лигите нека не бидат мерило за силата не екипите во ЛШ. Сосема различни типови на првенства се домашните лиги и ЛШ. Така да ако еден тим игра слабо во домашното првенство, немора да значи дека исто ќе игра слабо и во ЛШ, и обратно.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Не знам само што ке му прави ангелот/Роналдо на Рафиња по таа страна и Бензема колку ке го сече Бадштубер :icon_lol:,слаба одбрана против најдобрата контра и напад во моментот=испадање :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како сите ги отпишувате релативно послабите тимови, како прва сезона да ви е да пратите ЛШ. И повеќе од сигурен сум дека ќе има минимум едно "изненадување" во полуфинале.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не знам само што ке му прави ангелот/Роналдо на Рафиња по таа страна и Бензема колку ке го сече Бадштубер :icon_lol:,слаба одбрана против најдобрата контра и напад во моментот=испадање :)
ние демек поарни сме со Арбелоа vs Робен/Рибери !? :icon_lol: Ви ар ин сејм шит...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom