UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
само не знам како не им е незгодно на Реал и Баерн да ја бркаат оваа титула со сите противници што им се паднаа по пат. :icon_lol:

Ова е немоуче, Базел, ЦСКА, АПОЕЛ, Марсеј, ај бар Баерн тешка група имаше али со Реал работава е бламови живи, комотно може и Вардар да им се падне ако не
И што ако се паѓале тие противници :tapp:
Па тие поминаа понатаму, "појаките" испаднаа од овие што си ги напишал.

M

Mario Gómez

Гостин
А за кого навиаш ти? Немој само да ми речеш дека си за Баерн, и да ти се искинем од смеење на ова што го напиша. Да, САМО РЕАЛ И БАРСА са јаки у Шпанија, затоа гледате што праа шпанските екипе у Европа, а што праа италијанските/англиските/германските.

До вчера жал ми беше да ви го отворим фан клубот, плачевте нонстоп дека тимот ви е крш, дадовте 7 гола и сега демек имате право за Реал да зборите. Немој бе дете, ќе ти се смее народов.
de be ne se sili, odma gi zaborajvte vreminjata koga 7-8 godini gubevte osmina finale od mizerni ekipi... a barsa ve imaat napateno ni samite neznajte kolku...:icon_lol: mozhite ste favoriti i pojjaki no neznam kako mojsh da se silish... i ja uzivav 7 godini nanazad koga vi go citav fan klubot...:icon_lol:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
@Cold Sky
Нигер не сум ти некаков фан на Баерн , ама ако мислиш дека сте ѕверови што освоивте еден куп у последни 3 години тогаш џабе пишуем. Се направивте најака екипа во свет од тоа што тепате по 3-4 разлика екипи како Еспањол, Осасуна, Сантандер и сте први во Примера.
Во ЛШ не важат резултати и местата од Шкот.. овој Шпанско првенство, таа "буѓавата" лига, "Најаката и најатрактивна" лига, Калчото. Овде даваат сите 110% , не се важи дали е 1 или 15 место у Лига. Ливерпул коа освои заврши во Англиско 5ти. Милан 2007 не беше прв.

Ди Мариа 2 години се расправам дека у голема утакмица ќе се изгуби тотално.
Уште чекам да ме демантира.
Роналдо незнам ама често знае во важни моменти да го снема или себичноста да му се истакне.
Единствено од тој твој "најдобар" напад во овие крајни фази(со исклучок на Апоел) што мислам дека може сам да реши утакмица е Кака. Се враќа во форма, а веруј твојот напад Ангел, Бензема, Хигуаин па и Озил можат вода на носат на овој.
De be pa ti go napravi Ronaldo/Di Maria<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<RIBERI/ROBEN, Benzema<<<<Gomez, Ozil<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Miler... Djoa da ti se napagjacite na Hihon:tapp:. Do pred eden mesec Miler ti bese najgolemo drvo u baern, RIberi i ROben sebicnjaci bez ideja, a Gomez , Gomez pogolemo drvo i od Miler. Daj sega odlucete se ili A ili B. I nikoj ama bas nikoj ne rece deka Real e najaka ekipa na svet, tuku edna od podobrite.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Пхахаха.. немој да ме смееш. Очаен си и ти се гледа во пишуваното дека предвреме го отпишуваш твојот "ЈАК" тим. Само тоа е.. еднаш ке пројдат во 1/4 финале после 1000 години па си мислат дека ЛШ ке освојат. т.е. нафурани се максимално :D
А мојот тим додека моментално има смена на генерација, ПОВТОРНО се лидери во АНГЛИЈА, за разлика од твојот што кога последно освоија ЛШ, од тогаш за ЖИВИ ги немаше се до лани.
Како и да е, немислам да се расправам кога се знае кој ке иде понатаму. Ретко кој навивач може суштината да ја свате зошто сите си живеете во некои свои филмови како тоа сте најјаки со тоа вашите 7 трофеи кои ЕДИНСТВЕНО тие ви се у уста.
Секоја чест на исклучоците :D
Со среќа! (y)
ne ni se u usta...vo klubski tribini se... ;)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.196
Замислете Марсеј да пројде, противниците на Реал до финале би биле Лион, Динамо Загреб и Ајакс во група, ЦСКА, Апоел и Марсеј во нокаут фаза. Како и да е треба да имаш и среќа, кој им е крив на останатите што се малер. Баерн е клуб со 2 лица - едното што го елиминираше Јунајтед пред некоја година, другото што изгуби од Барса 4-0 во нокаут фаза. Мислам дека Реал имаат предност во тој евентуален дуел. На другата страна помеѓу Барса и Милан ништо не се знае иако блага предност им давам на Барса поради домашниот терен на вториот натпревар. Челзи и Бенфика би требало да биде тесен дуел со оглед на тоа што прикажа Челзи до сега (сметам дека Наполи беше многу подобар противник со глупи играчи што промашија безброј шанси и глуп тренер кој не можеше да постави игра против еднодимензионален Челзи - центаршут, пенал, центаршут, центаршут...со подобри екипи ова не оди). И да, доколку се случи Барса-Челзи во полуфинале очекувам надомест за Челзи поради плачењето сите овие години (незнам Даворче дали е активен на форумов, го паметам од пред неколку години, детето имаше кошмари од Иниеста).

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
de be ne se sili, odma gi zaborajvte vreminjata koga 7-8 godini gubevte osmina finale od mizerni ekipi... a barsa ve imaat napateno ni samite neznajte kolku...:icon_lol: mozhite ste favoriti i pojjaki no neznam kako mojsh da se silish... i ja uzivav 7 godini nanazad koga vi go citav fan klubot...:icon_lol:
Не се силим ја бе, кј виде тоа? Можеш и у фан клуб на Реал да прочиташ што пишав, да не се повторуем. Само му вратив на другар ти, дека Реал не тепал ниеден јак тим. Ако Реал не тепал јак тим, Баерн па ич. Тоа ми беше целиот муабет.

Иначе трн у око е Реал, прво дека не проаѓал 1/8 финале, па сега дека ќе пројде може ама тоа е заради полесните противници, бла бла бла бла...Аман бе, зар толку брзо забраевте какви противници имаше прошливе године Барса до 1/2 финале?? Шахтјор, Рубин Казан и слични, па сеа Реал имал слаби противници. Дај искулирајте малку.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Апоел-Реал 50/50
Марсеј-Баерн 30/70
Милан-Барселона 40/60
Челзи-Бенфика 45/55
Аман бе, зар толку брзо забраевте какви противници имаше прошливе године Барса до 1/2 финале?? Шахтјор, Рубин Казан и слични, па сеа Реал имал слаби противници. Дај искулирајте малку.
о.О

M

Mario Gómez

Гостин
igraevme mnogu teshki natprevari protiv city i napoli. :rolleyes: protiv koj drugo treba da se dokazheme??

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
De be pa ti go napravi Ronaldo/Di Maria<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<RIBERI/ROBEN, Benzema<<<<Gomez, Ozil<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Miler... Djoa da ti se napagjacite na Hihon:tapp:. Do pred eden mesec Miler ti bese najgolemo drvo u baern, RIberi i ROben sebicnjaci bez ideja, a Gomez , Gomez pogolemo drvo i od Miler. Daj sega odlucete se ili A ili B. I nikoj ama bas nikoj ne rece deka Real e najaka ekipa na svet, tuku edna od podobrite.
Toрко ај најди дек сам пишал дек Рибери/Робен се подобри од Роналдо/Ди Мариа, Гомез од Бензема итн. Никаде не пиша дек Баерн е јак, само пиша дек не сте толку јаки како што пишуете. Или читате си како што ви вас одговара.
Глеам дек иде овој така да више не ви ни реплицирам.

Апоел-Реал 50/50
Марсеј-Баерн 30/70
Милан-Барселона 40/60
Челзи-Бенфика 45/55
Многу си ги потценил Апоел :pos:
ne ni se u usta...vo klubski tribini se... ;)
:pos: :pos:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.235
Апоел-Реал 50/50
Марсеј-Баерн 30/70
Милан-Барселона 40/60
Челзи-Бенфика 45/55
Шансите за да пројде Реал против Апоел се 50-50? Добро секој си има свое мислење..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Не е смешно но и Марсеј да помине, Дешамп е искусен тренер може тактички да измкне реми или пак некој среќен гол во 93 мин, па после не дај боже пенали овоа оноа. :sneaky:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Toрко ај најди дек сам пишал дек Рибери/Робен се подобри од Роналдо/Ди Мариа, Гомез од Бензема итн. Никаде не пиша дек Баерн е јак, само пиша дек не сте толку јаки како што пишуете. Или читате си како што ви вас одговара.
Глеам дек иде овој така да више не ви ни реплицирам.

Многу си ги потценил Апоел :pos:

:pos: :pos:
А кај виде ти дека Реал не е јак сезоава !? На натпреварите со Барса !? Ако си заклучил според тоа гадно се лажеш, таму главен фактор е психата.

оваа сезона на Реал слаба точка му е одбраната, на сите натпревари со појаки противници примаше голови, но и даде гол повеќе... Нападот и средината функционираат одлично, не е проблемот да се даде гол, проблемот на Реал сезонава е да не прими гол.

Но разбирам, ако Реал освои ќе се вртат тие муабети дека освоил незаслужено оти имал лесни противници у групата и нокаут фазата...

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Пхахаха.. немој да ме смееш. Очаен си и ти се гледа во пишуваното дека предвреме го отпишуваш твојот "ЈАК" тим. Само тоа е.. еднаш ке пројдат во 1/4 финале после 1000 години па си мислат дека ЛШ ке освојат. т.е. нафурани се максимално :D
А мојот тим додека моментално има смена на генерација, ПОВТОРНО се лидери во АНГЛИЈА, за разлика од твојот што кога последно освоија ЛШ, од тогаш за ЖИВИ ги немаше се до лани.
Како и да е, немислам да се расправам кога се знае кој ке иде понатаму. Ретко кој навивач може суштината да ја свате зошто сите си живеете во некои свои филмови како тоа сте најјаки со тоа вашите 7 трофеи кои ЕДИНСТВЕНО тие ви се у уста.
Секоја чест на исклучоците :D
Со среќа! (y)
Искрено лепи, кујзнае колку патетично чоече си. Тој твој тим да бил толку јак бар еднашка во тие два дуели од финалето во ЛШ 2009та и 2011-та бар еднашка бе да успеа малку да можеа да се надигруваат со Барса, бар еднашка во еден момент да имаше двоумица кој би ја освоил титула. Во двата дуела Барса едноставно си се прошета во финалето, мачка и глушец. Ти дојде тука да ни мудруваш, како некоја голема филозифија си ни споделил дека Барса е огормен фаворит во дуелот со Милан, јасно како ден ни е и на дете од 7 годиншна возраст тоа му е јасно али ти си горд изглеа на овој заклучок чим како некој паун гордо ова го кажуваш.

А Јунајтед да имал смена на генерации сигурно немаше да го враќа Сколс не ни знам колку години има веќе и да му продолжува договор на Гигс и веќе 5-6 години да се едни исти првотимци во тимот вклучувајќи ја и годинава .... за тоа подобро прифати си дека годинава во една таква смешна група се посрамоти тој твој клуб до немај каде и јас да сум на твое место би се размислил два пати пред да напишан нешто. За тоа молим те уќути си се најубаво. Изгледа ние си живееме во реалноста и едноставно навивачки се надеваме дека нашиот омилен клуб може да помине понатаму додека ти си живееш во некоја илузија дека тој твој тим е најдобар во свет.

Како го кажа ова за 7-те титули на Милан во ЛШ како да е мала работа со такво потценување па што да кажеме тогаш за титулите на Јунајтед во Европа кој еден Гатузо има освоено само со Милан исто колку што Јунајтед во неговата историја што има освоено. Искрено не ни разбирам како може само да се дрзнувате и да упатувате критики на сметка на Милан, бар не годинава, немате никакво право а ни основ.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Мој тип -
Марсеј - Барселона (како инаку Меси рекорди ќе руши?)
Баерн - Челзи (чисто дека никогаш порано не играле)
Реал Мадрид - Милан (е тука на жабариве смрдливи мамичето им го расплакуваат)
АПОЕЛ - Бенфика (Бенфика лагано до полу-финале)
Болд 1 :
Тешко ми иде во наоѓањето линк од натпреварот па затоа еве еден http://www.youtube.com/watch?v=RgUb1ysQwu0 од головите1/4 финале 2004/2005
Болд 2: :place:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Аман бе, зар толку брзо забраевте какви противници имаше прошливе године Барса до 1/2 финале?? Шахтјор, Рубин Казан и слични, па сеа Реал имал слаби противници. Дај искулирајте малку.
Greska si druze,informiraj se poubavo...Poslednite 3 godini Barsa gi imase za protivnici mozebi najjakite ekipi.Samo da se pisi nesto protiv Barsa...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom