UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
ние демек поарни сме со Арбелоа vs Робен/Рибери !? :icon_lol: Ви ар ин сејм шит...
Хм,да така е, но итар лисец е Мурињо, го очекувам Лас на десен бек против Баерн,и ако се врати шатираниот можеби место Марсело :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Челзи не ја поминува Бенфика, па што сака нека е. Ѕверови се португалците.
А Баерн Минхен тешко дека ќе може да го победи Реал во полу-финале. Реал има подобар напад, а Баерн има поочајна одбрана од Реал.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Сити, Наполи, Вињареал вс Лион , Ајакс и Динамо Загреб.

Дали гледа ти натпревар на Баерн оваа година ?
Посебно кога Швајни е во тимот ?

Ждрепката е направаена топ.
Ќе гледаме Милан - Барса, Челзи - Милан / Барса , Баерн - Реал. Надевам се дек нема да има падобранци како Шалке, Лион претходните години :D
Viljareal , lion , ajaks , dinamo zagreb??? really??? ova za tebe se seriozni protivnici.... Siti ? ti se molam siti bea katastrofa...se vide i vo liga evropa ispadnaa ne se spremni siti za liga na sampioni i nemozes gi smetas za seriozen protivnik...edino napoli ako moze se smeta za seriozen protivnik...''ako''

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
охох како ги потценуваат сите Бенфика..едвај чекам да изиграат да му кажат како се игра фудбал на овие англичаниве..не дека имам нешто против челзи туку Бенфика ми се омилена екипа и кој ги има гледано оваа сезона знај за што зборувамк и каков нинџиски фудбал играат...Кардозо,Нолито,Ајмар,Родриго сите овие се подобри од никаквиот среден ред што го има Челзи само проблемот е тоа што во одбрана се за никаде но мислам дека ќе поминат!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Барса - Реал финале ... not bad.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Сити, Наполи, Вињареал вс Лион , Ајакс и Динамо Загреб.

Дали гледа ти натпревар на Баерн оваа година ?
Посебно кога Швајни е во тимот ?

Ждрепката е направаена топ.
Ќе гледаме Милан - Барса, Челзи - Милан / Барса , Баерн - Реал. Надевам се дек нема да има падобранци како Шалке, Лион претходните години :D

Ако нејќеш падобранци, тогаш зошто го наведе Челзи:eek:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Челзи не ја поминува Бенфика, па што сака нека е. Ѕверови се португалците.
А Баерн Минхен тешко дека ќе може да го победи Реал во полу-финале. Реал има подобар напад, а Баерн има поочајна одбрана од Реал.
Незнам за Баварциве, не сум ги гледал многу сезонава, но и на Реал одбраната му е шашма годинава... :)

охох како ги потценуваат сите Бенфика..едвај чекам да изиграат да му кажат како се игра фудбал на овие англичаниве..не дека имам нешто против челзи туку Бенфика ми се омилена екипа и кој ги има гледано оваа сезона знај за што зборувамк и каков нинџиски фудбал играат...Кардозо,Нолито,Ајмар,Родриго сите овие се подобри од никаквиот среден ред што го има Челзи само проблемот е тоа што во одбрана се за никаде но мислам дека ќе поминат!

Џони, овие што ги наброја се напаѓачи. :D

А и одбраната не им е баш за никаде, Луизао, Гарај, Макси Переира...

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Кајзерите против Реал ќе биде силен натпревар во полуфинале(финалето се игра во Минхен,нема лесно да го дадат,крв ќе се моча во тој натпревар).Според мене Баерн ќе игра во финале(мислам дека Реал баш и немал право искушение во Европа,одбраната на Реал е на моменти за никаде а и брзите крила(рибери и робен) плус цврстиот гомеш во средината од нападот ќе кулминираат со многу шанси и по некој гол,сметам дека ќе биде тесен натпревар и дека Баварците ќе играат финале).
Од другава група нема фаворити(милан исто како и бенфика не се тимови за подценување).Многу зезната страна за Барса би било ако Милан поведе на Сан сиро(ќе се заклучат и оди стави гол).Од друга страна,Челзи како што е топол-ладен годинава можи да зезни против Бенфика.

Мој тип:
Барса-Челзи
Реал-Баерн

Финале: Баерн-Барса

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ако нејќеш падобранци, тогаш зошто го наведе Челзи:eek:
Не ги дупи ти сеа :pos:

Не знам само што ке му прави ангелот/Роналдо на Рафиња по таа страна и Бензема колку ке го сече Бадштубер :icon_lol:,слаба одбрана против најдобрата контра и напад во моментот=испадање :)
:eek:

Коа ќе тепате некоја јака екипа оваа сезона пиши дека имате најдобар напад, а не против ЦСКА, Динамо па и Лион и Ајакс не се којзнае што .
Единствена јака екипа против која играте е Барса и ве исплеска у Шпанско, Куп и Суперкуп.
Коа ќе дадете 3 гола на Милан, Баерн или Челзи тогаш пиши .

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
^Па вас ве плеска Борусија која лани пред почетокот на сезоната вредеше колку еден Робен :icon_lol:,а и оваа година ништо поарни не сте,у таа буѓава лига губите од Минхенгладбах 2 пати,кикснувате со екипи од ранг на Фрајбург...ние барем тепаме се :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не ги дупи ти сеа :pos:

:eek:

Коа ќе тепате некоја јака екипа оваа сезона пиши дека имате најдобар напад, а не против ЦСКА, Динамо па и Лион и Ајакс не се којзнае што .
Единствена јака екипа против која играте е Барса и ве исплеска у Шпанско, Куп и Суперкуп.
Коа ќе дадете 3 гола на Милан, Баерн или Челзи тогаш пиши .
А за кого навиаш ти? Немој само да ми речеш дека си за Баерн, и да ти се искинем од смеење на ова што го напиша. Да, САМО РЕАЛ И БАРСА са јаки у Шпанија, затоа гледате што праа шпанските екипе у Европа, а што праа италијанските/англиските/германските.

До вчера жал ми беше да ви го отворим фан клубот, плачевте нонстоп дека тимот ви е крш, дадовте 7 гола и сега демек имате право за Реал да зборите. Немој бе дете, ќе ти се смее народов.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако ти го гледаш твојот тим во четврток и ти се тресат гаќите кога играте со Сити немора да значи дека и ние ќе плачипичкосуваме што ни се падна Барса.Ти што се надеваш и радуваш дека онаков беден Манчестер може до трофеј ќе ми кажеш на мене дали да се надевам во двомечот со Барса ?
Мечот на Сан Сиро бевме поразени но на каков начин ? Ако таа Барса ја сметаш за ‘‘вистинската‘‘ тогаш префрли се на плетење чорапи или правење накит од монистри.
Незнам зошто би ми било срам ако најјакиот тим моментално ни пукне петарда и на двете утакмици.

Барса е Барса и нема што да се дискутира тука но дека лесно ќе помине против Милан ќе се прашаме. :) Ако Милан има комплетен тим тогаш ќе биде што ќе биде и на двете утакмици.Дел од предноста е на страната на Барса зошто реваншот го игра на домашен терен но тие што пратат ЛШ подолго време сигурно знаат кој е Милан во ова натпреварување.Може предноста е на нивна страна но убеден сум дека со полн состав можеме да го исфрлиме најдобриот тим на денешницава.
Пхахаха.. немој да ме смееш. Очаен си и ти се гледа во пишуваното дека предвреме го отпишуваш твојот "ЈАК" тим. Само тоа е.. еднаш ке пројдат во 1/4 финале после 1000 години па си мислат дека ЛШ ке освојат. т.е. нафурани се максимално :D
А мојот тим додека моментално има смена на генерација, ПОВТОРНО се лидери во АНГЛИЈА, за разлика од твојот што кога последно освоија ЛШ, од тогаш за ЖИВИ ги немаше се до лани.
Како и да е, немислам да се расправам кога се знае кој ке иде понатаму. Ретко кој навивач може суштината да ја свате зошто сите си живеете во некои свои филмови како тоа сте најјаки со тоа вашите 7 трофеи кои ЕДИНСТВЕНО тие ви се у уста.
Секоја чест на исклучоците :D
Со среќа! (y)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
@Cold Sky
Нигер не сум ти некаков фан на Баерн , ама ако мислиш дека сте ѕверови што освоивте еден куп у последни 3 години тогаш џабе пишуем. Се направивте најака екипа во свет од тоа што тепате по 3-4 разлика екипи како Еспањол, Осасуна, Сантандер и сте први во Примера.
Во ЛШ не важат резултати и местата од Шкот.. овој Шпанско првенство, таа "буѓавата" лига, "Најаката и најатрактивна" лига, Калчото. Овде даваат сите 110% , не се важи дали е 1 или 15 место у Лига. Ливерпул коа освои заврши во Англиско 5ти. Милан 2007 не беше прв.

Ди Мариа 2 години се расправам дека у голема утакмица ќе се изгуби тотално.
Уште чекам да ме демантира.
Роналдо незнам ама често знае во важни моменти да го снема или себичноста да му се истакне.
Единствено од тој твој "најдобар" напад во овие крајни фази(со исклучок на Апоел) што мислам дека може сам да реши утакмица е Кака. Се враќа во форма, а веруј твојот напад Ангел, Бензема, Хигуаин па и Озил можат вода на носат на овој.

M

Mario Gómez

Гостин
Не знам само што ке му прави ангелот/Роналдо на Рафиња по таа страна и Бензема колку ке го сече Бадштубер :icon_lol:,слаба одбрана против најдобрата контра и напад во моментот=испадање :)
lahm ke mu igra na ronaldo, ne sekirajse, i boaeteng ke mu pomaga, boa ima dosega odlicni igri protiv igraci od ekstra klasa... na svetskoto kako desen bek totalno go zatvori messi... nashata odbrana mozit e neiskusna so prosek od 23 godini, no e daleku od slaba... sekako ke bidi jak natprevar... neuer vs casillas... gomez vs benzema... svajni vs ozil... samo da pobedime vo cetvrtfinaleto i ke gledame epski natprevari...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom