UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
A Реал не треба да се молат за Роналдо, Бензема и Озил? :O
Освен Роналдо, за се друго имаат добра замена. За тоа се молам ваште да се здрави за да биде поинтересно полуфинале со повеќе голови, не личи натпревар без тие тројца Баварци. :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Финале или Барса vs Челзи или Барса vs Реал трето нема ;)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
незнам што мерите формата у домашно со ЛШ тоа е друга приказна ако глеаме така тоаш Барса не се фаворити киксаат многу у домашно

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Види им го скорот и на Баерн, види ги играчите што играат таму + сега и Швајни назад. Реал имаа оваа сезона еден сериозен противник, Барса и не добија ни еден дуел со нив, ова ќе биде вториот сериозен противник на Реал.
samo ne mi e jasno zosto tolku gi potcenuvate drugite spanski klubovi koga site bukvalno lomat vo evropa ama aj tvoe mislenje :D
p.s. plus angele nazad :D

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Според мене аберн и Реал не би требало да имаат никаков проблем за пласман во 1/2 финале.

Очекувам и Бенфика да го помине Челзи.

Е сега Милан- Барса. Како симпатизер на Милан би сакал да поминат росонерите, но ќе биде ѓаволски тешко. Ќе треба многу среќа. Барса покажа дека е ранлива. Може да се игра и да се даваат голови против Барса. Којзнае. Се бидува.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Него замислете го Трудели ако Милан ја помини Барса...
Замисли го Гвардиола кога дозна дека ќе игра со Милан :icon_lol:
Инаку Берлускони да знаеше дека повторно ќе играме со Барселона зимото ќе го купеше Лекич. :pipi:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Него замислете го Трудели ако Милан ја помини Барса...
К.. :)
Ајде ние сме Штургарт и ако ја тепаме Барселона ќе биде најголемото изненадување во ЛШ.А ако ја поминеме ќе се фрлам под автобус,еј замислите ние 3-то класна екипа да ја пројдеме моќната БАРСА!!:vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Финале или Барса vs Челзи или Барса vs Реал трето нема ;)
Како би играле финале Барса со Челзи, баш ме занима ?

Него, не летајте дека Барса - Реал ќе биде финалето. Ниту на Реал ќе му биде лесно со Баерн ниту Барса ќе излезе лесно на крај со Милан, па после еден од Челзи Бенфика.

1/2 финалето од една страна 99% ќе е Реал -Баерн, другото....буквално секоја екипа може да се најде таму. И Бенфика и Челзи и Милан и Барса имаат шанси.

Како фан на Барса се надевам и верувам дека тимот може да тера до финале и да го освои, али дека патот ќе биде лесен...тоа не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom