The Walking Dead

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мислам дека позади дрвото Шејн му го скрши вратот на дечкото. Барем мене така ми звучеше.

Друго што не ми е јасно е кој му дозволува на Карл да се шета каде сака и кога сака. Шејн беше во право кога му кажа на Рик дека е неспособен татко.

Затоа:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Ма глупости цела епизода. Почнаа да го бараат затворениов преку ден се изнапешачија се стемни и на крај пак испадна дека се блиску до куќата. Малиов стана опасен пиштолџија му дае хедшат на Шејн. А зомбиве ги немаше цело време а сеа наеднаш у толкав број идат према фармава.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Јас имав проблем со последните 10 -11 минути, не можев да ги изгледам убаво.

Ај некој накратко што се случи откако се поделија по двајца ноќта низ шумата. Нели тргнаа Рик и Шејн заедно, а Дерил и жолтиот на друга страна.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
го утупеа максимално последниве 2 епизоди. ама максимално! очекувам добра и јасна разврска - ако не напраат асална епизода следнава мислам ке и падне рејтинг на серијава.

прва сеозна е дааааалеку подобра од вторава.

п.с карл дефинитивно си замислува дека е „шериф“ у последно време

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Јас имав проблем со последните 10 -11 минути, не можев да ги изгледам убаво.

Ај некој накратко што се случи откако се поделија по двајца ноќта низ шумата. Нели тргнаа Рик и Шејн заедно, а Дерил и жолтиот на друга страна.
Шејн уствари се тоа имал испланирано да го убие Рик.Пролупа типот,али Рик успеа да го убие на крај.
Глен и Дерил налетаа на тој што го заробија,али како зомби го најдоа иако не бил ни гризнат ниту изгребан (само Шејн што му го скрши вратот).Иначе Карл отиде надвор и виде како Рик го убива Шејн.Шејн исто е претвори во зомби од кога умре,но Карл го утепа.И огрмна група на зомбија тргна накај нив и фармата.
Реков јас........секој што ќе умре станува зомби,така било во стрипот.Ваљда се сите инфицирани........

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
шо е финтава со зомбите ме интересира. не си изгребан не си гризнат а сепак стануваш зомби.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ф

Фил Ајви

Гостин
wow... се тресев како вибратор на последниве сцени, толку се внесов во дејствието што и мене ме заболе убодот со нож, ни на крај памет дека Рик ќе го направи тоа... ебати пресвртот

Малиов стана опасен пиштолџија му дае хедшат на Шејн. А зомбиве ги немаше цело време а сеа наеднаш у толкав број идат према фармава.
Па нели учеа како да пукаат? А шетачите најверојатно го слушнаа звукот од пиштолот, пред тоа нели и Шејн испали еден куршум, сепак доста врева се направи посебно за такво тивко и мирно место

следна епизода ... уф.... пука ноќта се гледаат сите ѕвезди на небото, а под него... не можам ни да замислам...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ептен јако ќе биде финалето. Во недела може во живо да го гледам, колку да не чекам. Финтата е што луѓето започнаа да се заразуваат без гризање. Сигурно нешто такво му кажа на Рик научникот од CDC.
Е браво, може да ни ја раскажеш цела епизода. Барем стави спојлер. Немора сите да знаат што ќе се случи наредна епизода. :mad:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Е браво, може да ни ја раскажеш цела епизода. Барем стави спојлер. Немора сите да знаат што ќе се случи наредна епизода. :mad:
Ќути бе ти најде за спојлери да зборвиш. Колку шо се сеќавам ти кажа за Шејн... страшна работа децава еј.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Сите што умираат стануваат зомбиња. Ако ви текнува во прва сезона во болницата кај што беше Рик од мртовечницата искочија бајаги зомбиња и ги нападнаа војниците.

Не знам зошто но некако во серијава ми фалат оние before моменти. Кој каде бил и што правел кога за првпат настанала ситуацијава се до оној момент кога се собираат во првиот камп кај каменоломот. Ништо чудно да го видиме сето тоа во наредната сезона. На тој начин и овие што умреа ќе може да ги гледаме уште во некоја епизода

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Незнам зашо ама мислам дека песната требаше да ја пуштат у моменто ко заврши епизодата. Иначе Шејн ми беше најјак карактер у серијата и мислам дека грешка направија шо го утепаа.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ја изразувам мислење, т.е. претпоставувам, што е дозволено. Не ставам спојлери колку да се направам важен дека демек сум многу информиран. За разлика од тебе.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Луѓе а последна ли епизода ќе биде нареднава? Последна за серијава или за сезонава? И кога старта новата сезона?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Луѓе а последна ли епизода ќе биде нареднава? Последна за серијава или за сезонава? И кога старта новата сезона?
Последна епизода од втората сезона ќе биде. А ќе има и трета сезона, ама не се знае кога ќе биде готова. Сега ја снимаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom